2777
2789
عنوان

مامانا کالسکه برای اربعین چی خوبه

285 بازدید | 12 پست

ان شالله اگه قسمت بشه قرار بریم کربلا

برای دخترم میخوام کالسکه بگیرم که راحت باشه اذیت نشه میشه بگید چه مارکی خوبه

فقط ایرانی پیشنهاد ندین چون داشتم اصلا راضی نبودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مسیری با ماشین اما اونطرف مرز که همش نمیشه سوار ماشین شد

هوا گرمه بچه اذیت میشه 😢

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
هوا گرمه بچه اذیت میشه 😢

من خیلی ام اصلا ادم مذهبی نیستم اما امام حسین و خیلی دوست دارم و چندساله دلم میخواد برم اما جور نمیشد 

الان اگه شمال بود یا کیش بود گرم نبود ؟

حواسم هست قراره بریم هتل اونجام کولر داره من کالسکه میخوام برای مسیر حرم یا حالا پاساژی برای خرید سوغاتی 

من خیلی ام اصلا ادم مذهبی نیستم اما امام حسین و خیلی دوست دارم و چندساله دلم میخواد برم اما جور نمیش ...

تا حالا ندیدم کسی پیاده بره کیش یا شمال 

یا نذر کنه بگه برای ثواب میخوام برم و خدا کمک میکنه

من خیلی ام اصلا ادم مذهبی نیستم اما امام حسین و خیلی دوست دارم و چندساله دلم میخواد برم اما جور نمیش ...

عزیزم فکر کردم بعد مرز پیاده رویه طولانی دارید 

پس اگه اینطوره برو التماس دعا چیزای خنکی هم بده به بچه کرم کالندولا هم بردار خدی نکرده لای پاش عرق سوز نشه

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
تا حالا ندیدم کسی پیاده بره کیش یا شمال یا نذر کنه بگه برای ثواب میخوام برم و خدا کمک میکنه

منکه قرار نیست پیاده برم اما حتما شما کیش و شمال با تخت روان میرید لب ساحل نه با پاهاتون

منکه قرار نیست پیاده برم اما حتما شما کیش و شمال با تخت روان میرید لب ساحل نه با پاهاتون

والا ما عقل داریم بچه کوچیک رو تو گرما لب ساحل نمی‌بریم 

خودت میگی اونور زیاد نمیشه سوار ماشین شد 

والا ما عقل داریم بچه کوچیک رو تو گرما لب ساحل نمی‌بریم خودت میگی اونور زیاد نمیشه سوار ماشین شد

اره شما تو کاخ ملکه انگلیس بزرگ شدی بچه هاتم مستخدمت بزرگ کرده عاقل 

والا ما عقل داریم بچه کوچیک رو تو گرما لب ساحل نمی‌بریم خودت میگی اونور زیاد نمیشه سوار ماشین شد

اره شما تو کاخ ملکه انگلیس بزرگ شدی بچه هاتم مستخدمت بزرگ کرده عاقل