2777
2789
عنوان

حل مشکل دعا

179 بازدید | 43 پست

سلام عزیزان

یه دختر دوس پسر منو دعا کرده و جدایی انداخته بین ما

من چله سوره بقره جن و حشر رو برداشتم و هنوز چهل روز کامل نشده

چون قراره بعد ماه صفر اینا عقد بکنن

به نظرتون دعاها باطل میشه؟

اگه تجربه ای دارین خوشحال میشم بهم بگین

خدا اون دختره و دعانویس رو لعنت کنه

من و دوس پسرم قرار بود ازدواج کنیم

الان پسره اونقدرررر شدیدا دل بهش بسته

حالم خوب نیس

نمیدونم چیکار باید بکنم

شاید قسمت هم باشن چرا به زور می خوای تقدیر عوض کنی؟اگه عوض نشد از خدا ناراضی میشی که چرا دعات اجابت نکرد 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

سن ات کمه حیفی الان ازدواج کنی بزار چند سال بگذره

انقد زودباور نباش خودتم گول نزن مگه به دعاست؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید قسمت هم باشن چرا به زور می خوای تقدیر عوض کنی؟اگه عوض نشد از خدا ناراضی میشی که چرا دعات اجابت ...

دخوبه گناه کرده که رابطه ی مارو بهم زده و رفته دعا نوشته من فقط به این نیت چله برداشتم اثر عاقا از بین بره و بتونه با سرعقل و منطقی تصمیم بگیره همم دوسش دارم اونم منو دوست داشت

سن ات کمه حیفی الان ازدواج کنی بزار چند سال بگذرهانقد زودباور نباش خودتم گول نزن مگه به دعاست؟

والا دعانویس حرفه ای هام هس اونجوری که من تحقیق کردم بعضیا با دعا هم تونستن ازدواج کنن 

هرچند من میدونم اثر دعاها تا آخرش نمیمونه و عاقبت خوبی هم نداره

من به این نیت چله رو برداشتم که اثر دعاها از بین بره و بتونه با سرعقل و منطقی تصمیم بگیره اونم منو دوس داشت منم اونو

دخوبه گناه کرده که رابطه ی مارو بهم زده و رفته دعا نوشته من فقط به این نیت چله برداشتم اثر عاقا از ب ...

ازکجا مطمئنی دعا گرفته؟

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
یه نفر بهم‌گفت و دیدم واقعا اینطوری شده هر اتفاقی هم که بهم میگفت راست بوده

حرفش جدی نگیر ،از خدا بخواه با خواندن قرآن بهترین سرنوشت برات قرار بده 

چشم

چشمت روشن به خوشبختی🍀

شاید اینی که میگم رو الان درک نکنی عزیزم به خدا اعتماد کن کی میدونه شاید همین اتفاق خیر شما بوده به هرحال اینو فقط خدامیدونه گاهی یه اتفاق دردناک نجات دهنده هست  و شما فقط ظاهر قضیه رو می بینی عذاب میکشی میگی چرا من باید این رنج رو تحمل کنم ولی حتی تو اون رنج هم حکمتی و درسی هست من شخصا اینو تجربه کردم

برای حاجتت چله حق شناس بردار سرچ کن این چله بشدددددددددددت مجربه کمی سختی داره به هرحال نایب پیدا کردن سخته اگه میتونی از کمک مادر و خواهر تو ایامی که خودت نمیتونی استفاده کن چون( نایب معمولا هزینه ش بالاست اگه آشنا کمکت کنه بهتره در طول چله فقط خودت و نایب از این چله باخبر باشه به کسی دیگه نگو و اینکه کلا چله رو نده کسی بخونه سعی کن خودت بخونی فقط ایامی که نمیتونی نایب بگیری چله رو تو ایام قمر درعقرب شروع نکن اینم میتونی سرچ کنی هرماه چند روز قمر در عقرب داره)

ولی از امام حسین خیرت رو بخواه حالا هرچی که هست و راضی باش به چیزی که اتفاق می افته

اگه خوشبختی شما با اون آقا باشه به سببی که حتی فکرشم نمیکنی بهم برمی گردید اگه هم نه قطعا برنامه خدا برات بهتره

سالک راه عشق پلکهای بسته میخواهد و قلب روشن. آنجا صحنه عاقلانه ترین جنون های دلدادگی ست؛ جایی که آنچه هست معرفت است؛ نه مصلحت...!