2777
2789
ممنونممم چشم ولی من این ماه رفتم پیش دکتر برادران از بهترینها مشاهده من تو این برهه با مصرف لتروزول ...

وا.... دکترا که فقط جنایت میکنن. این دوستمون راست میگه. فقط با اصلاح سبک میشه باردار شد. همین دکتر برادران بمن گفت یائسه شدی. زندگیمو تیره و تار کرد. چند سال هورمون تراپی کردم ولی بی فایده بود. بعد با اصلاح سبک آشنا شدم و دیگه هیچ قرصی نخوردم. چند ماه ناامید نشدم و به اصلاح سبک ادامه دادم و خوب شدم . دکتر باورش نمیشد. الان خودم دارم کارایی که کردم رو تدریس میکنم. لطفا برای باردار شدن خودتونو به دست دکترها نسپارید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۳ساله اقدامم، دخترمم ۱۰ سالشه، شوهرم احتمالا واریکوسل داره که زالو درمانی کرد پارسال ولی فایده ن ...

نه عزیزم با اینکه قندم پایینه.ولی دکتر گفت خاصیت دوگانه داره برای دیابتیا قندو پایین میاره ولی برای شما روی تنبلی اثر می‌زاره وکمک به کاهش وزن واشتها داره

وا.... دکترا که فقط جنایت میکنن. این دوستمون راست میگه. فقط با اصلاح سبک میشه باردار شد. همین دکتر ب ...

به من گفتن یائسگی زود رس گرفتی رحمت پیر شده امکان بارداری نداری هم مرکز اصفهان هم بهترینای خوزستان ۴سال دارو خوردم همه ناامیدم کردن ...ولی خدا بهم داد با ۱۲ سال فاصله سنی بهم دا د هزاران بار شکرش 

چقدر جالب ممنون که گفتی عزیزم امیدوارم من تنبل از پس اصلاح سبک برلیان...یک وزن نمیتونم کم کنم🥲

دقیقا اشتباهت همینجاست. کی گفته یه ملکه باید دنبال وزن کم کردن باشه. چرا به ذهن و جسمت اینهمه استرس و حس بد میدی؟ می‌دونی همین طرز فکر و احساس بدی که به خودت داری باعث میشه باردار نشی؟ برو پیج فلورا رو ببین. هر روز لازمه نیم ساعت بدوی، شب قبل از ساعت ده و نیم خواب باشی و شکر و هیچ ماده شکر داری نخوری. آرد سفید و نون باگت و سس و سوسیس کالباس هم نخور. استرس هم با هر روشی که میتونی از خودت بطور کامل دور کن. تمام.... سه ماه دیگه بارداری

من اینستا ندارم. چیکار کنم

مهم نیست. پاسخ قبلی منو بخون توش نوشتم چکار کنی. همین چند تا کار ساده رو بدون تنبلی و وقفه به مدت سه ماه انجام بده. بعد برام دعا کن که محتاج نظر و توجه خدام

دقیقا اشتباهت همینجاست. کی گفته یه ملکه باید دنبال وزن کم کردن باشه. چرا به ذهن و جسمت اینهمه استرس ...

خداااااایااا چه جذاب کلی انگیزه گرفتم خدا هرچی میخواین به همه دوستای گل تو تاپیک یده آنقدر گلین ❤️❤️❤️❤️❤️