2777
2789
به من گفتن یائسگی زود رس گرفتی رحمت پیر شده امکان بارداری نداری هم مرکز اصفهان هم بهترینای خوزستان ۴ ...

الهی شکر برای منم دعا کن دکتر به من میگه همه چیزت عالیه فقط فولیکول نداری

به من گفتن یائسگی زود رس گرفتی رحمت پیر شده امکان بارداری نداری هم مرکز اصفهان هم بهترینای خوزستان ۴ ...

آره بابا. منم دارم از دکترم شکایت میکنم. باعث شد سالها زجر بکشم. اصلا یائسگی زودرس نداریم. فقط بخاطر سبک زندگی شهری و بی تحرک و پر استرس تخمدانهامون دچار نارسایی میشه و باید جریان خون رو توی اون قسمت تقویت کنیم. بادکش و ماساژ تخمدان خیلی مهمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها دکتر امروز بهم گفت اگه این ماه حامله نشدی ولی بی زدی منفی بود پری نشدی آمپول بزن و شروع کن ب خوردن لتروزول ۳تا ۳تا.همینکه گفت اگه باردار شدی دلم هری ریخت..برام دعا کنید همه میگن دعاهای شماها معجزه می‌کنه😮‍💨

اگه اینو گفته که دیگه اصلا نگران نباش. فقط سه ماه کارایی که گفتم رو بکن و توی این سه ماه هم اقدام نکن. بعدش اقدام کن که باعث بشه با تخمک قوی و مرغوب باردار بشی و بچه ت قوی و سالم بشه. منم خیلی دعا کن لطفا. 

اگرم دوست داشتی و تهرانی میتونی بیای کلاسم رو . خانمها دور هم جمع شدیم و داریم سبک زندگی زنانه رو عملا تمرین میکنیم. چون من بعد از اینهمه سال رنج کشیدن و مطالعه فهمیدم که اصلا ما خانمها چیزی از زنانگی و بدن و روحمون نمی‌دونیم. خیلی کارها هست که باید برای سلامت مون انجام بدیم که حتی نمی‌دونیمشون.

بچه ها دکتر امروز بهم گفت اگه این ماه حامله نشدی ولی بی زدی منفی بود پری نشدی آمپول بزن و شروع کن ب ...

اصلا آمپول نزنی.... گوش نده. تو فقط سه ماه کارایی که من گفتم رو بکن. کاش می‌تونستم بهت بگم من چه معجزه ای کردم تو زندگیم فقط با همین اصلاح سبک. تو نمیدونی این آمپولها چه عوارضی برای بدنت داره. اگه میخوای سالم و پر انرژی بالاسر بچه هات باشی سراغ این دکترها نرو

من مشهدم عزیزم.شما نگفتین دکتر برادران؟تهران هم برادران هست؟

من مشهد هم رفتم برای درمان. شیراز و اصفهان و اهواز هم رفتم. الان دارم با یه استاد دانشگاه از آمریکا روی همین روش اصلاح سبک کار میکنم. چون خودم قبل از مشکلم محقق بودم توی رشته خودم. ولی بخاطر مشکلم کارمو کنار گذاشتم که استرس نداشته باشم و الان دارم در مورد بدن زنانه تحقیق میکنم. و به جرات میتونم بگم که ما هیچی از زنانگی نمیدونیم 

وا بمونه از فی لتر شکن کار نمیکنه دیونه شدم زده شدم از واتساپو تلگرام واینستا

بهتر که اینستا نداری. هرچی کمتر گوشی دستت بگیری استرس پنهان درون بدنت کمتر میشه. امواج الکترومغناطیسی گوشی خیلی برای سیستم هورمونی بدن ضرر داره. 

چشم حتما

با همه قلبم برات آرزو میکنم انرژی و اراده قشنگی برای طی کردن این مسیر خود مراقبتیِ موثر و مفید داشته باشی و ثابت قدم باشی و سه ماه دیگه بیای بگی به راحتی باردار شدم . 

منتظرتم 

حتی خوشحال میشم به خودم هم پیام بدی و خبر بارداریت رو بگی

ان شاءالله شما وهمه منتظران نی نی تا آخر ماه محرم امسال بار دار بشن به حق بی بی زینب.و جنسیتی که میخوان

آره بابا. منم دارم از دکترم شکایت میکنم. باعث شد سالها زجر بکشم. اصلا یائسگی زودرس نداریم. فقط بخاطر ...

دکترای من تمام دوزی که میشد دارو تجویز کردن جوری که خواهرم که پزشکه گفت خیر دیده اینا اینقد قوی هستن برای درمان سرطان بکار میرن ولی اراده خدا چیز دیگه ای بود و فقط خدا میتونه علمو زیر سوال ببره .من دوتا دختر داشتم سومی رو پسر دوست داشتم ولی اول پروسه سنگین درمان وناامیدی رو طی کردم باز خدا بعداز ۱۲سال دختر بهم داد گفت این سهمته  منم راضی ام به رضای خدا ولی آدمیزاد طمعکاره ....هزاران با   بابت دخترای قشنگم خوش تیپم وباادبم شکر الان دوتا بزرگه رفتن مسافرت یکی طرف اقوام من یکی طرف عمه ها ...منمو رفیق کوچولوم ۶ساله .باباشون هم راننده بیابونه

وا بمونه از فی لتر شکن کار نمیکنه دیونه شدم زده شدم از واتساپو تلگرام واینستا

آها من خودم موبوگرام نصب کردم بدون ... وارد میشم. اونجا تعدادشون زیاده که ی بچه دارن و تو دومی موندن و ...