2777
2789

موهای من زبونزد کل فامیل بود.خواهرامم همگی موهای پر و قشنگی دارن و من بین اون مو بلندا، سلطان بودم. همه چیز از ۱۵-۱۶ سالگیم شروع شد، موهام میریخت همه میگفتن استرس درس و امتحانه،کنکور دادم بازم ریزش ادامه داشت، خیلیییی دکتر رفتم. کلی شامپو و سرم و تقویتی و امپول بیوتن بپانتن و…ولی همشششش موقتی بود. ریزش لامصب موهام ادامه داشت 😞حتی تو خونه هم دیگه خجالت میکشیپم بس که موهام رو فرش ولو بود.ازدواج کردم دوباره شروع کردم به دکتر رفتن، مزوتراپی، شامپو، روشهای سنتی مثل حما و سدر و روغن تراپی و…ادامه داشت..بچم به دنیا اومد بازم قطع نشد. رفتم سراغ داروهای هورمونی( با اینکه ازمایش و سونوم کاملا نرمال بود) جاسپیرانولاکتون و ماینوکسیدیل هم استفاده کردم و بازم هییییچی.الان قصد بارداری دارم از طرفی کاملا کف سرم پیدا شده 😭هر روشی هم نمیتونم دیگه استفاده کنم به خاطر قصد بارداری😭خیلی ناراحتم بابت موهام. حتی بارداری دوممو دو سال عقب انداختم گفتم بذار موهام ریزشش قطع شه بعد ولی اصلا درست نشد فقط بیخودی فاصله سنی بچه هام زیاد شد😞

شمارو به خدا قسم اگه راهی مناسبی میشناسید بهم بگید خیلی غصه میخورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن رزماری بگیر

یک ساعت قبل از حموم بزن به کف سرت ماساژ بده

استفاده کردم تاثیرش عالی بود

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

کوتاه کن شامپو بچه بزن عالیه من ای جور بودم الان موها پیشیمونیم اون بالا سرم مشخصه موهام داره در میاد

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

این پیج دنبال کن با تغییر سبک میشه درستش کرد niloofarpco و اینکه روغن تراپی جوابه از سایت اویل گرین ...

رزماری و روغن بنفشه هفته ای دوبار میزنم به سرم ولی اصلا تاثیر نداره😭خیلی ناامیدم

روغن رزماری بگیریک ساعت قبل از حموم بزن به کف سرت ماساژ بدهاستفاده کردم تاثیرش عالی بود

رزماریو من شنیدم هرکسی نباید بزنه

یجا میگفت ب موهای خیلی چرب نمیاد و بدترش میکنه

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
روغن رزماری بگیریک ساعت قبل از حموم بزن به کف سرت ماساژ بدهاستفاده کردم تاثیرش عالی بود

بیشتر بمونه مشکلی داره؟موهامم خیلی جنسش خشکه .اخه میترسم بزنم فرصت نکنم برم حموم میخوام ببینم ۴-۵ ساعت رو سر موندنش مضره؟

رزماری و روغن بنفشه هفته ای دوبار میزنم به سرم ولی اصلا تاثیر نداره😭خیلی ناامیدم

شما ک اینهمه هزینه کردی چرا قرص فیتورو نگرفتی

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)

باید ببینی طبع سرت چیه

انگشت اشارت رو بمال ب کف سرت

اگ یهو داغی زیاد حس کردی،طبع سرت گرمه رزماری برات جواب نیس

اگه فقط گرم بود یکم،میتونی بزنی

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
رزماریو من شنیدم هرکسی نباید بزنهیجا میگفت ب موهای خیلی چرب نمیاد و بدترش میکنه

موهام خیلییی خشکه ولی میزنم زیاد میذارم میمونه مثلا ۴ ساعت بعد میشورم..یعنی میشه زیاد موندنش روی سر باعث بی اثر شدنش بشه؟

بیشتر بمونه مشکلی داره؟موهامم خیلی جنسش خشکه .اخه میترسم بزنم فرصت نکنم برم حموم میخوام ببینم ۴-۵ سا ...

نه بیشتر نباید بمونه،ریزش میاره

نهایت دو ساعت

یکی از کاربرای اینجا میگف پس از کلی دارو و روش اخرش با قرص کلسیم ریزش موهاش قطع شده بعد یک هفته نتیجه اش رو دیده بود

و اینکه من خودم همیشه موهام نازک و کم پشت بود از وقتی روغن نارگیل استفاده میکنم پرپشت وضخیم و بلند شده هیچوقت موهام تا این حد بلند نبوده شما هم امتحان کن ان شالله نتیجه بگیری

در این ناتمامی زندگی ،تنها منجی عشق است🌱❤