mahrokhbirokh مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 707 عنوان میشه لطفاً بگید چجوری میشه حذف کاربری کرد و تعلیق شد 34 بازدید | 6 پست میشه لطفاً کاری کنید تعلیق بشم؟و تایپک نیمرخ گزارش بزنید بترکه هر چی به نی نی سایت پیام میدم تایپکمو حذف نمیکنه تو مرا آزردی که خودم کوچ کنم از شهرت ،تو خیالت راحت !میروم از قلبت....... 1403/04/30 | 19:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahrokhbirokh مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 707 عزیزم تو تاپیکت نیم رخ عکسی نیس پاک شده خیالت راحت اره ولی میخوام کلا تاپیک بترکه چون عکسو سرچ میزنم تاپیک میاد 🥲 تو مرا آزردی که خودم کوچ کنم از شهرت ،تو خیالت راحت !میروم از قلبت.......
its_mry عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 2853 اره ولی میخوام کلا تاپیک بترکه چون عکسو سرچ میزنم تاپیک میاد 🥲 جدیدا نی نی سایت رت شده ن میشه تاپیکو پاکید ن میشه راحت تعلیق شد تعلیق شی ام تاپیکا میمونن
mahrokhbirokh مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 707 جدیدا نی نی سایت رت شده ن میشه تاپیکو پاکید ن میشه راحت تعلیق شد تعلیق شی ام تاپیکا میمونن چقدر مسخره شده قبلا اینجوری نبود🥲 تو مرا آزردی که خودم کوچ کنم از شهرت ،تو خیالت راحت !میروم از قلبت.......
its_mry عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 2853 چقدر مسخره شده قبلا اینجوری نبود🥲 اره حداقل میتونستیم تاپیک بپاکیم تعلیق نخور بگو گزارش بزنن بهتره
mahrokhbirokh مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 707 اره حداقل میتونستیم تاپیک بپاکیم تعلیق نخور بگو گزارش بزنن بهتره مرسی بابت راهنمایی عزیزم 🙏🏻❤️ تو مرا آزردی که خودم کوچ کنم از شهرت ،تو خیالت راحت !میروم از قلبت.......