2777
2789
عنوان

آدم های سمی

66 بازدید | 11 پست

آدم های سمی دقیقا کیا هستن؟

من دوتا دوست فوق صمیمی داشتم که حتی اون دوتا خیلی باهم صمیمی نبودن اما من با هر کدوم از بچگی دوست بودم وقتی کنکور داشتم دیگه ندیدمشون بعد دوسال دیدم با دو نفر دیگه که می‌شناختم شون اما دوست نبودم باهاشون اکیپ تشکیل دادن و خلاصه دوست صمیمی شدن و گروه تو واتساپ و حتی تو جمع یواشکی باهم حرف میزدن چند باری هم رفتن بیرون به من نگفتن اما یه طوری می‌فهمیدم 

بعد هم که گفتم ناراحت شدم نمیدونم دقیق چقدر براشون مهم بود بهم گفتن ما تو دوره کنکورت بهت نمیگفتیم که دلت نگیره اما بعدش چندبار باهم رفته بودن و به من نگفته بودن برام مهم نیست اما 

وقتی میبینمشون استرس میگیرم تو جمعشون ناراحتم احساس اضافی بودن بهم دست میده 

منم همینطور دوتا رفیق صمیمی از پیش دبستانی داشتم بهشونم اعتماد داشتم یکیشون که هر سری میرفتیم بیرون سر همه چی عین پیرزن قر قر میکرد بعد کلی حرص دادن مثل ما رفتار میکرد آخر اون یکیم حقیقتا رفته بودم جنگل دشویی ازم فیلم گرفت و میخندید منم سر همین مسائل گذاشتمشون کنار اصن برات مهم نباشه دوست چیه هیچ دوستی تا ابد ادامه دار نیستش همه یه روزی میرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی همشون باهم صمیمی هستند اما دیگه مثل قبل نیست رفتارشون با من نمیدونم شاید هم من خیلی حساس شدم 

اما اونا دقیقا وقتی که کل انگیزمو با شکست تو کنکور از دست دادم دیگه مثل قبل باهام نبودن 

دوست دارم دیگه نرم پیششون اما از یه طرف میترسم بعد همش حسرت بخورم و خودمو مقصر بدونم ولی وقتی همه شون رو باهم میبینم دلم میخواد گریه کنم 

چون با این حقیقت روبرو میشم که کسی دوست نداره بامن دوست شه استرس میگیرم چون دوستای صمیمیم بودن و هیچوقت توقع نداشتم ازشون اینطور بشن

بعضی موقع ها که تو جمعشون هستم یه چیزایی  میگن که من نمی‌فهمم 

بعضی مواقع دیگه هم از کارایی میگن که برای هم کردن و اون موقع من با خودم میگم چقدر برای هم مفید بودن اما انگار من اینطوری نبودم براشون و یه حس خودخوری 

الآنم که باهام خوبن احساس میکنم نمیخوان دلمو بشکنن وگرنه تقریبا مطمئنم که بود و نبود من پیششون هیچ اهمیتی نداره

🥲🥲واقعا دردناکه که آدم باور کنه هیچکس نمیخواد باهاش دوست باشه

بعضی موقع ها که تو جمعشون هستم یه چیزایی میگن که من نمی‌فهمم بعضی مواقع دیگه هم از کارایی میگن که ب ...

خب چرا خودتو ازار میدی ولشون کن چرا ارزشتو میاری پایین تو باید طوری باشی که اونا بیان برات بالانس بزنن دورت باشن به نظرم خودتو کوچیک کردی که بهشون گفتی باید سنگین و جدی رفتار میکردی باهاشون حساب کار دستشون بیاد

خب چرا خودتو ازار میدی ولشون کن چرا ارزشتو میاری پایین تو باید طوری باشی که اونا بیان برات بالانس بز ...

اخه دیگه هیچ دوستی ندارم 

تو اوقواممون هم دختر نداریم نه دختر عمو نه دختر عمه نه دختر دایی 

خاله هم کلا ندارم