2777
2789

سلام من عروس کرمان شدم. بله برون ک برام ی نشان و چادر و قران و شال و کیف و کفش آوردن با قند و دسته گل. عقدم محضر بود ک ی کادوی ۴۰ میلیونی دادن یه نیم ست. بعدش دیگ برام عیدی نوروز و عید قربان و یلدایی و کادو ندادن! حتی ب زبون گفتم ما رسم داریم اخه ترکم. باز نیاوردن!!! رفتم خونشون فقط ی قربونی کشتن هیچ کادویی ندادن جز ی پیراهن ک حدود ۴۰۰ تومن قیمتش بود دیگ هیییچی برادراش دعوت کردن کادو ندادن! دیگ النگو و طلا برام نخریدن اصلا خییییییلی ناراحتم😔حتی جشن عقدم نگرفتن برام منو ب فامیلاشون معرفی کنن! همش میگن عروسی میگیریم بخدا میترسم عروسی هم نگیرن! رفتم فیلم عروسی زن داداششو دیدم جشن عقدش تو خونه بود عاقدم اوردن خونه. بعد کلی براش طلا عربی خریده بودن ۲۴ عیار. دو شب عروسی گرفتن با اتلیه و فیلم بردار و لباس و ارایشگاه خوب. به نظرتون خسیسن؟ یا دارن از من سواستفاده میکنن؟؟؟ یا میخوان زرنگی کنن؟ من خیییییییلی ناراحتم سر این موضوع نمیخوام ریختشونو ببینم. حتی ب زبون گفتم آقا من عیدی و کادو میخوام اما اصلا ب رو خودشون نمیارن. توروخدا از رسم کرمان بگین طرف جیرفت بخصوص واقعا اینقدر همه کم کاری میکنن؟؟؟؟

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی

منظورم از کادوی روز عقد همون نیم ست فقط ک ۴۰ تومن شد. خونوادمم ب همون اندازه کادو دادن. حتی خواهرمم ۱۵ تومن کادو داد اما برادرای اون هیچی ندادن اون کادو ۴۰ تومنی هم با پول خودش بود خونوادش ندادن

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی

من هر چی میگم همش میگن رسم نداریم مگه آفریقاس؟ بعد چرا فکو فامیلاشون روز عروسیشون سروگردنشون پره طلاس فقط برا من رسم نیست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یکی از فامیلامون جیرفتیه درخواست بده حرف بزنیم

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁