سلام من عروس کرمان شدم. بله برون ک برام ی نشان و چادر و قران و شال و کیف و کفش آوردن با قند و دسته گل. عقدم محضر بود ک ی کادوی ۴۰ میلیونی دادن یه نیم ست. بعدش دیگ برام عیدی نوروز و عید قربان و یلدایی و کادو ندادن! حتی ب زبون گفتم ما رسم داریم اخه ترکم. باز نیاوردن!!! رفتم خونشون فقط ی قربونی کشتن هیچ کادویی ندادن جز ی پیراهن ک حدود ۴۰۰ تومن قیمتش بود دیگ هیییچی برادراش دعوت کردن کادو ندادن! دیگ النگو و طلا برام نخریدن اصلا خییییییلی ناراحتم😔حتی جشن عقدم نگرفتن برام منو ب فامیلاشون معرفی کنن! همش میگن عروسی میگیریم بخدا میترسم عروسی هم نگیرن! رفتم فیلم عروسی زن داداششو دیدم جشن عقدش تو خونه بود عاقدم اوردن خونه. بعد کلی براش طلا عربی خریده بودن ۲۴ عیار. دو شب عروسی گرفتن با اتلیه و فیلم بردار و لباس و ارایشگاه خوب. به نظرتون خسیسن؟ یا دارن از من سواستفاده میکنن؟؟؟ یا میخوان زرنگی کنن؟ من خیییییییلی ناراحتم سر این موضوع نمیخوام ریختشونو ببینم. حتی ب زبون گفتم آقا من عیدی و کادو میخوام اما اصلا ب رو خودشون نمیارن. توروخدا از رسم کرمان بگین طرف جیرفت بخصوص واقعا اینقدر همه کم کاری میکنن؟؟؟؟