ازدواج زن طلاق گرفته با مردی که سابقا ازدواج نکرده اصولا به ضرر خانم هست هم اینکه اصولا خانواده آقا موافقت نمیکنن اگر هم موافقت کنن با اکراه بعد ها در زندگی مشکل ساز خواهند شد چرا گفتم اصولا چون استثنا هم هست
به علاوه ممکنه خود آقا هم بعد ازدواج نظرش عوض شه و این توهم به ذهنش خطور کنه که من حیف شدم با اینهمه دختر مجرد زن مطلقه گرفتم (اطرافم به وفور دیدم اینجوری شدن)
پس دوست عزیز به عنوان زنی که طلاق گرفتم یه بار و مجددا ازدواج کردم (نه با پسر مجرد بلکه بنا بر عقلانیت با مردی که طلاق گرفته بود) به شما گوشزد میکنم شما یک بار طلاق گرفتی و فرصت ریسک نداری و خدای ناکرده طلاق دوم برای شما حکم کیش و مات رو داره در این جامعه پس به عقلانیت رجوع کن و نه با این آقا بلکه به طور کلی ترجیحا با مرد مجرد وارد رابطه نشو چون متضرر چنین روابطی چه به ازدواج ختم شه چه نشه فقط و فقط شما هستی
اگر به ازدواج ختم شه دلایل رو بالا عرض کردم
اگر نشه شما وابسته میشی و ضرر میکنی
و در پایان دوست عزیز بهشون بفرمایید جناب آقای تحفه اعتماد به سقف کسی فرش قرمز براتون پهن نکرده بفرمایید با مجرد ازدواج کنید سفید بودن شناسنامه لزوما به این معنی نیست اون حانم توسط هیچ مردی لمس نشده باشه ولی از اونجایی که خلایق هر چه لایق بفرمایید