2777
2789

خوب چه اشکال داره چقدر رو مسائل کوچیک گارد میگیرین،،

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

😐😐😐😐

خب بره مگه چیه؟

داداش منم به دخترم میگه برو راه برو پشتم 

حالا یه ذره بره بالا و بیاد پایین چی میشه مگه؟ داره باهاش بازی میکنه دنبال ماساژور نیست!

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چ اشکالی داره؟! با روغـن ماساژ و موزیک مـلایـم و نوشیدنـی خنـک که ماساژ نمیـده راه میـره رو کمـر ...

🤣🤣🤣

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔

من اگ نامحرم نبود خودم میرفتم ماساژش مبدادم

عموشه

فک کن برادر خودته

من یوقتا از سرکار میاد میبینم مامانش تحویلش نمیگیره دلم میسوزه خودم براش غذا گرم میکنم ب مادرشوهرم میگم تو خسته بودم من براش بردم 

توروخدا ول کنین این حزفارو اه

ماساژ ور رایگان باحاله

اره   

ای کاش داداش منم بچه داشت می اومد پشتم راه میرفتم 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

ماساژ ور رایگان باحاله

اوووو حالا انگار بچه ات هم میشینه یه ساعت اصولی ماساژ میده که اینطور میگی😐

فوقش بره یه دقه بالا راه بره رو پشتش و بیاد پایین

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️