2777
2789
عنوان

به کدوم مرجع تقلید زنگ بزنم تا

152 بازدید | 15 پست

مشکلاتی که در ازدواجم ایجاد میشه علتش رو بگن 

الان زنگ زدم یه خانومه برداشت رو نشد بگم

امیدوارم یه روز بیام اینجا بگم رسیدم بهش برای خوشبختیم یه صلوات بفرس قشنگم

مگه شما مرجع تقلید دارید؟

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهبرای اولین بار به دفتر آیت الله مکارم شیرازی زنگ زدم

نمیشناسم 🗿

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)
خب مرجع تقلیدت کی هس اگ کسی نیس مکارم شیرازی خیلی خوبه

مکارم شیرازی

میتونم این سوالو بپرسم جواب میدن؟ 

مرجع تقلید مگه مربوط به مسائل دینی نیست؟ اونی که شما میگی اسمش مشاور (روانشناس) هست

واقعا؟ 

شنیدم قبلنا که آیت الله بهجت زنده بودن زنگ میزدن تا براشون دعا کنه

۰۹۶۴۰۰سامانه پاسخگویی شرعی برا کل کشورغیر از سوال دینی،مشاور و...هم داره.داخلی مورد نظر رو بگیر.

من به پاسخگویی سوالات شرعی بانوان مکارم شیرازی زنگ زدم 

میتونم این سوالم رو بپرسم؟ 

اره حتما جواب میده میتونب بری توی سایتش یا باهاشون تماس بگیری

زنگ زدم به سوالات شرعی بانوان 

اول پرسیدم خوندن دعای قاموس سنگیتی نمیاره؟ گفت اطلاعی ندارم 

منم دیگه خجالت کشیدم سوالم رو بپرسم

من به پاسخگویی سوالات شرعی بانوان مکارم شیرازی زنگ زدم میتونم این سوالم رو بپرسم؟

ببین.این شماره که گفتم سوالای مختلف ج میده اونا که میگی فقط شرعی.یعنی شایدم ج بده ولی این کاره نیس.

اونجا شبهات اعتقادی،سوال مربوط به قرآن و حدیث،تاریخ اسلام و مشاوره و سوال احکام و...هر کدوم داخلی خودش رو داره با آدمهایی که این کاره هستند.بهتره.بازم نتونستی از همونا که خودت میگی بپرس دیگه.