2777
2789
عنوان

بنظرتون باهاش قهرکنم

213 بازدید | 13 پست

من یه دوست داشتم قبلا.. خب راستش ما از کوچیکی همو میشناختیم

خلاصه اون خیلی پسر‌بازه و حشاب کنی کل پسرای محل رومیشناسه

ولی وقتیکه رفت با یکی دیگه دوست شد کلا نمیدونم.. رفتارش بامن خیلی سرده انگاری که محل نمیذاره بهم

ازینور هم خب بهم میگه تو فضولیو هرچی میشه به مادرت میگی و.. منم از پنهون کاری متنفرم

کسیم نیستش اخه بنظرتون چیکارکنم):: 

اصلا بلدنیستم مهربونم باشما، نمیدونم نه مهربونم نه همدلی بلدم نه اصلا.. ادمایی که دوروبرمن زودمیرن ): 

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .
خب بزرگ شو نرو همه چیو به مامانت بگو

باشه شما درست میگین ولی من نمیتونم یعنی بلدنیستم رازدارباشم

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم سعی کن رازدار باشی هم با این نگرد دختر خوبی نیست

چطوری رازدار باشیم؟ واقعا اصلا خیلییی سخته واسم یچیزی رو نگه‌دارم توی قلبم نمیدونم پشیمون هم نمیشم 

بلد نیستی راز دار باشی پس بشین سرجات از کسی هم توقع بیجا نداشته باش

عام خب.. چرا عصبانی میشین.. 

خب چیجوری دوست پیداکنم اونوقت؟ مثلا ببنیین توی یه مکان شلوا خیلی بسته.ام یجورایی علائم ضداجتماعی بودن رو دارم و نمیتونم میترسم همه‌چیز تقصیرمن بیوفته یه سری از علائم های کمبود اعتماد به‌نفسم هستش

ناظم مدرسه میخواست کمکم کنه ولی ازش خوشم نمیومد

عام خب.. چرا عصبانی میشین.. خب چیجوری دوست پیداکنم اونوقت؟ مثلا ببنیین توی یه مکان شلوا خیلی بسته.ام ...

منظورم شلوغ عستش.

چطوری رازدار باشیم؟ واقعا اصلا خیلییی سخته واسم یچیزی رو نگه‌دارم توی قلبم نمیدونم پشیمون هم نمیشم

دهن لقی دیگه نمی دونم وقتی ناراحت نمیشی یعنی برات مهم نیست خوب پس به کارت ادامه بده و واسه بیچاره شدشن تو زندگی شخصیت و اجتماعیت اماده باش چون نه دوستی خواهی داشت نه همسری و نه هیچی

دهن لقی دیگه نمی دونم وقتی ناراحت نمیشی یعنی برات مهم نیست خوب پس به کارت ادامه بده و واسه بیچاره شد ...

وایی یکم آروم خبب 🙂🙂 همیشه میگم کسی صحبت کنه یکم مهربون باشه اشکالی نداره خب. 

بالاخره هرمشکلی هم راهکار داره ازونجایی که من تجربه ندارم داشتم سوال میکردم شما چرا شاکی میشین.

میدونی که تقصیر توعه و این هیچ ربطی ب تعدد روابط دوستت ندار اون از دهن لقیت میترسه

مامانم خیلی میگه هرچی شد بهم بگو بخاطر همین