2777
2789

فقط شبها قبل خواب چهل روزه این ماسکها را زدم و  در روز هم  اسپری آب متبرک و گلاب و آب میوه ی فصل و روغن طبیعی  را ریختم در طول روز دم دست گذاشتم و بصورتم اسپری کردم عالی شدم البته  میوه هم سه وعده در روز خوردم.

ماسکهای خودم تو ظرف کوچولو درست کردم

ماسک زردجوبه و شیر /روغن زیتون/ماسک سیب زمینی/ روغن بادوم/گلاب/موز و عسل و ماست/

خواهرم جوش چرکی داشت با رنده کردن پیاز و گذاشتن روی صورت درمان کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوش چرکی با اب پیاز درمان شد؟؟چند ساعت باید بمونه فرزندم صورتش داغونه از جوش چرکی واقعا اذیت میشه

یه مقداری می سوزه. که باید تحمل کنه پیاز را رنده کرد گذاشت رو پوستش جوشهای چرکی داشت از اونا که سرش نوکش جرک معلومه یک ربع تحمل کرد بعد شست

من وقت ندارم همشو آماده کنم . یکیش که آسونه رو میگی بهم؟

شیر و زردچوبه عالیه دو سه قاشق‌غذا خوری شیر را با  مقداری با  زردچوبه کم کم‌زرد چوبه را اضافه و قاطی کن تا مایع مناسبی ایحاد بشه نه سفت نه شول که از صورت نریزه با چوب بستنی یا وسیله دیگر یا دست رو صورت بمال طاق باز بخواب به سمت بالا ماساژ بده  چند دقیقه بعد بیست دقبقه  استراحت بعد بشور