2777
2789

رفیق صمیمیم که دختره  

تا همین یک ماه قبل اینجوری نبود حتی اوایل که ددوست شده بودیم خودش اگه دیر به دیر پستم میداد باز معذرت خواهی می‌کرد که ببخشید فلان کار داشتم اما جدیدا عوض شده‌ میکنم خیلی تکراری و عادی براش شدم

و اینم بگم خیلی خیلی صمیمی هستیم اما این چند هفته ای میشه پیام اصلا نمیده من شروع میکنم به پیام دادن دو روز یا سه روز بعد سین میزنه 

در صورتی که آخرین باز دیدش الان ساعت ۲۱و۱۴ یعنی ساعت ۲ ظهر آنلاین بوده

پیام من مال پنجشنبه شبه یعنی تقریبا دو روز شده

پیام قبلیم بعد ۳ روز سین زد در صورتی که آنلاینه تا اونجا که میدونم مشکل خاصیم نداره

بنظرتون چی بگم بهش بفهمه نمیدونم چرا اینجوری میکنه چیکار کنم بفهمه ناراحتم

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

واسه منم اینطوری شده ، آنلاین میشه جوابمو نمی‌ده تو انلاینی بعدی جواب میده ، چهار روز سمتم نیومد من پیام دادم ، حس میکنم غرورم خورد شده

کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی نیست اینقدر برای اتفاقات بی اهمیت اتلاف انرژی داشته باشی ... با تراپیست حتما صحبت کن! زندگیت با این عادت خراب میشه 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

طبیعی نیست اینقدر برای اتفاقات بی اهمیت اتلاف انرژی داشته باشی ... با تراپیست حتما صحبت کن! زندگیت ب ...

بی اهمیت نیست عزیزم

برا من چون خیلی صمیمیه برام مهمه همین شاید یکی دیگه باشه اصلا برام مهمم نیس حتی

واسه منم اینطوری شده ، آنلاین میشه جوابمو نمی‌ده تو انلاینی بعدی جواب میده ، چهار روز سمتم نیومد من ...

منم دقیقااا