2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژانرشو زده درام ولی نمیدونم خوبه یا نه

کجا دان مبکنی؟ 

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

من که اصلا نپسندیدم همون ده دقیقه اول خواستم بلند شم از سینما  همسرم نزاشت گفت بیا خوراکیامونو بخوریم تا بخوریم تموم شده دیگه😅و برام جالبه چه طور یه فیلم با این همه بازیگر سوپر استار میتونه اینقدر افتضاح و مصنوعی از آب در بیاد .اسکار بدترین بازی هم میرسه به نقشه وحید 👎

من که اصلا نپسندیدم همون ده دقیقه اول خواستم بلند شم از سینما همسرم نزاشت گفت بیا خوراکیامونو بخوری ...

عه در این حد

منم اولش گفتم حتما باید فیلم خوبی باشه ولی کامنتا رو خوندم منصرف شدم برم ببینم

من که اصلا نپسندیدم همون ده دقیقه اول خواستم بلند شم از سینما همسرم نزاشت گفت بیا خوراکیامونو بخوری ...

خداییش‌ چرا انقدر بازیگرا ضعیف و داغووووون بازی کردن😂😂😂😂😂

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎