2777
2789

بابای من که همش به بامیه میگه بامبیه 

به مهمون هم گاها میگه میمون🤧😁😂

داداش کوچیکم وقتی خیلی کوچیک بود گذاشتیمش تو خاکی و گل ها بازی کنه

فکر می‌کرد کیکه😂

دستش رو کرده بود تو گل ها بخورشون🤧😂بزور دستش رو آزاد کردیم تا نخوره یکمش رو موفق شد بکنه دهنش😑😂

وای قیافه اش خیلی خوب بود تفشون کرد بیرون

شما چی

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عااااای جای سوتی که دادم هنوز درد میکنه

بگو😂

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

من اومدم🤧

خدابیامرز مامانبزرگم خیلی سوتی میداد

یه بار همسایمون سیر خورده بود اومد خونمون کنار مامانبزرگم‌نشست اخوال پرسی کرد

همین عین گوشی مامانبزرگم زنگ‌خورد خالم بودگفت کیه کنارت؟گفت همین همسایع خاهرت اومده نمیگه یه مسواک میزدم بعد میومدم سیرم فراوون خورده همشم حرف میزنه🤦😂😂

هیچی همسایمون رفت دیگه پیداش نشد

مامانبزرگم رفته بود مکه به بچه برادرم میخواستم توضیح بدم رفتن خونه خدا گفتم رفتن پیش خدا😂😂

عزیزم😂😂😂

مادربزرگ من به لازانیا میگه نازالی 🥰🥰🥰🥰 بچم هم یه فحش زشت یاد گرفته بود فکر میکرد اسم یه نوع پرن ...

وای چه اسم خوشکلی اختراع کرده🤭😂

😂😂😂عزیزم 

یاد داداشم افتادم یه فحشی یاد گرفته بود فکر میگرد تیکه یا کنایه ای چیزیه تو شرایط بد میگفتمش 

خلاصه با هزار بدبختی از سرش انداختم🤧😂