2777
2789

علتش چیهه؟  یکم ابلیمو زدم با سیر و ارد وزردچوبه و فلفل 

اون روزی شوهرمم سرخ کرده بود یکم تلخ میزد     ینی ماهی خراب شده؟ تو فریزر نگه داشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اب لیمو یا اینکه سیر را زیاد سرخ کردید.

ماهی اگه تازه بوده و بلافاصله داخل فریزر گذاشتید، خراب نمیشه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
شاید اب لیمو یا اینکه سیر را زیاد سرخ کردید.ماهی اگه تازه بوده و بلافاصله داخل فریزر گذاشتید، خراب ن ...

ابلیمو تو سالاد اینا زدم نبو د تلخ   ماهی هام از عید مونده تو فریزر اون موقع زیاد خریده بود همسرم ینی خراب شدن؟

برا سرخ کردن ماهی آبلیمو و سیر نمیزنن آرد و زرد چوبه با فلفل کافیه موقع سرخ کردن در تابه رو نذار در بذاری هم تلخ میشه اگرم ذات ماهی تلخه میتونی تو شیر بزنی بعد آرد بزنی سرخ کنی شایدم زردچوبه زیاد زدی چون زردچوبه هم تلخ میکنه

ابلیمو تو سالاد اینا زدم نبو د تلخ ماهی هام از عید مونده تو فریزر اون موقع زیاد خریده بود همسرم ین ...

داخل فریزر خراب نمیشه. ماهی حداقل تا ٦ ماه داخل فریزر قابل نگهداری هست. اما اگه کیفیتشون قبل از فریزر کردن بد بوده و تازه نبودند، طعمش تغیییر کرده

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
برا سرخ کردن ماهی آبلیمو و سیر نمیزنن آرد و زرد چوبه با فلفل کافیه موقع سرخ کردن در تابه رو نذار در ...

اخه اون روز همسرم زردچبه نزده بود اما ابلیمو داش فقط یکم تلخ میرد   همیشه همینجوری درست میکنم تلخ نمیشد  این دومین بارع  شاید ماهی خراب شده