2777
2789
عنوان

کمکم کنید زندگیم داره بهم میخوره

266 بازدید | 29 پست

دوستان چندماه ازدواج کردم و رفتم ی شهر دیگ تقریباً هشت ساعت فاصله تا خانواده ام دارم ولی از ازدواجم راضیم همسرم هوام داره اصلن غربت حس نمیکنم حالا مادرم بهانه میگیره همش زنگ میزنه گریه میکنه بیاید اینجا چهاربار از عید تا حالا رفیتم ولی میگه کلن بیاین اینجا زندگی کنید شوهرم اینجا از کارش راضی میگه بریم اونجا ک بیکار بی پول باشیم چه فایده داره دارم دیونهه میشم نمیدونم چه تصمیمی بگیریم انق گریه کردم دیگه حال حرکت ندارم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طفلی مادرت درکش میکنم 

منم غریبم مامانم خیلی دوست داره پیشش باشم 

ولی خب نشد ک بشه 

تو هم سعی کن مادرت و قانع کنی ک شرایط زندگیت اینجوریه

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

به نظر من زندگی خودتو اولویت قرار بدهمادرتون داره احساسی عمل می‌کنه و اصلا به زندگی شما فکر نمیکنه

اتفاقن چون فکر میکنه میگ 

چون دلش میسوزه دخترش شهر غریبه 

فردا روز بارداربشه تنهاس بچه بیاد تنهاس 

تو مریضی ها تنهاس

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.