2777
2789
عنوان

مامانم کتکم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 74 پست
ببینیندهمش دفاع از خود بودهچرا الکی باید دست رو کسی بلند کنم اخهخیلی دوستانه با ذوق و شوق گفتم پنجشن ...

همون کلمه

ول کن

اگه گفتی و شنیده خیلی بهمش ریخته

یه جور توهین به باورهای چندین سالش بوده

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
با این جامعه خراب شده من دیگه نمیدونم چیکار کنپ از عصبانیت به هرراهی فکر میکنم ولی انجام نمیدمانشالل ...

منم هرر روز عصبانیم. هر روز اینا اینجورم کردم وگرنه بخدا دختر خوش قلب مهربونیم 

قسم خوردم خدا رحم کنه و دلش به رحم بیاد روزی ازدواج کردم سال به سال خونشون نیام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلم کاش شاغل بودم حداقل کل هفته نصف روزش و اینارو نمیدیدم کارم باشه نمیزارن محدودم34سالمه بهترین خا ...

خوب برو سرکار نمیشه که تو خونه بشینی روحیت کسل میشه عزیزم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
همون کلمهول کناگه گفتی و شنیده خیلی بهمش ریختهیه جور توهین به باورهای چندین سالش بوده

نه به خودم گفتم به اون چیزی نگفتم چون دیگه میدونم روانیه

مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤 یکی هست تو قلبم ،هرشب واسه اون می‌نویسم و اون خوابه،یه کاغذ،یه خودکار،یه نامه که خیسه....🖤اون شب که تیکه تیکه شدنتو دیدم،هرچقدر دنبال اون آمبولانس دوییدم و نرسیدم،دیگه واسه رسیدن به هیچکس تلاش نکردم...یا اون روزی شبی که از شدت دلتنگی از خونه فرار کردم اومدم پیشت و سنگتو بوس کردم ....تو همتای من بودی،جفت من بودی ... سوگ تو تموم نمیشه،موقع خوندن نامه هات،دیدن یادگاریات،عروسکت،عکسات روی میز خاطره و رو جای جای دیوار،محله ی قدیمی،مدرسه قدیمی،غذاهای موردعلاقت... و کلی نانوشته های دیگه سوگتو تجدید می‌کنه... لعنت به کسایی که جدامون کردن،کسایی که باعث کشتنت شدن،اون شایعات،لعنت🖤🥀 سوگ تو جبران نمیشود حتی به گریه و شیون عمیق....

منم هرر روز عصبانیم. هر روز اینا اینجورم کردم وگرنه بخدا دختر خوش قلب مهربونیم قسم خوردم خدا رحم کنه ...

اخ بگردمم... نمیدونم چرا خانواده هامون اینطورین 

کاش بشه حداقل که شما ازدواج میکنین

مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤 یکی هست تو قلبم ،هرشب واسه اون می‌نویسم و اون خوابه،یه کاغذ،یه خودکار،یه نامه که خیسه....🖤اون شب که تیکه تیکه شدنتو دیدم،هرچقدر دنبال اون آمبولانس دوییدم و نرسیدم،دیگه واسه رسیدن به هیچکس تلاش نکردم...یا اون روزی شبی که از شدت دلتنگی از خونه فرار کردم اومدم پیشت و سنگتو بوس کردم ....تو همتای من بودی،جفت من بودی ... سوگ تو تموم نمیشه،موقع خوندن نامه هات،دیدن یادگاریات،عروسکت،عکسات روی میز خاطره و رو جای جای دیوار،محله ی قدیمی،مدرسه قدیمی،غذاهای موردعلاقت... و کلی نانوشته های دیگه سوگتو تجدید می‌کنه... لعنت به کسایی که جدامون کردن،کسایی که باعث کشتنت شدن،اون شایعات،لعنت🖤🥀 سوگ تو جبران نمیشود حتی به گریه و شیون عمیق....

عزیزم😔😔😔😔 ایشالله عروس بشی❤️من چون خواستگار ندارم همش با خودم میگم نکنه واسه همیشه مجرد بمونم.. ...

عزیزم چند سالته چرا خاستگار نداری؟ چهرت خوبه قدو هیکلت؟!! 

ممنون فداتشم خدا از دهنت بشنوه انشالله خودتم سریع یه بخت خوب برات بیاد بری سر زندگی خودت

عیب ندا ه قلبم حرفات واقعیته نیاز عاطفیمو که وقتی تامین نمیشه اینجور کم حوصله و پرخاشگر میشم  نیاز جنسی هم سعی میکنم تا اونجای که میتونم تو فکرش نرم  بهش فکر نکنم چون ارامشو خواب و خوراکو ازم میگیره دست خود ادم هم نییس 

خیلیوقتا که تحملم تموم میشه از راه خود.... ارض ا یی😔😔

که هم حرامه هممم ادمو از قیافه میندازه سعی میکنم سمتش نرم

از کل ایران هستمیخوای شرایط سن و مدرک شهر و قد و وزن طرف مقابل بگوخودم برات جستجو بزنمببینم مورد هست ...

ممنون عزیرم چجوریه شاید خودم ثبت نام کردم

تو گوگله یا باید نصبش کنم

اخ بگردمم... نمیدونم چرا خانواده هامون اینطورین کاش بشه حداقل که شما ازدواج میکنین

ممنون فداتشم خدا بهمون رحم کنه 

اینجور که باهامون رفتار میشه دارن میگن دیگه برین از اینجا

ممنون فداتشم خدا بهمون رحم کنه اینجور که باهامون رفتار میشه دارن میگن دیگه برین از اینجا

دقیقا

ممنوو فداتشم این همون سایت همسر یابیه

دو تا هستن

این بهتر هست

موردای بهتر و بیشتر و واقعی تری داره

یکی دیگه اسمش همدم هست

ولی خوب نیست.

دو تا هستناین بهتر هستموردای بهتر و بیشتر و واقعی تری دارهیکی دیگه اسمش همدم هستولی خوب نیست.

گلم الان رفتم تو سایتش دانلودش کردم  نصب شد ولی باز نمیشه تو صفحه یه ارم و اسم ادم و هوا پاینشش سه تا قلب زرد ولی اصلا باز نمیشه

چراا

گلم الان رفتم تو سایتش دانلودش کردم نصب شد ولی باز نمیشه تو صفحه یه ارم و اسم ادم و هوا پاینشش سه ت ...

آره پیامش اومده یه سری مشکلات دارن یا بروزرسانی

درست میشه