2777
2789

نبی گلد 

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو اینستا بزنم بالا میاد؟

یس

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

از کجا میشه سفارش داد و کدوم شهره خرید داشتین ازش

تهران واوان هست!! به ما نزدیکه ما حضوری خریدی میکنیم پیج معتبری داره توی اینستا سرچ کنی میاد دیدم فروش اینترنتی هم داره طلاهاش که خوبه مورد اعتماده حالا خودت سرچ کنی متوجه میشی

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
تهران واوان هست!! به ما نزدیکه ما حضوری خریدی میکنیم پیج معتبری داره توی اینستا سرچ کنی میاد دیدم فر ...

آهان خیلی ممنون آخه من اصفهانم برا همین نمی‌دونستم کجای

آهان خیلی ممنون آخه من اصفهانم برا همین نمی‌دونستم کجای

عزیزم یکی هم مال اصفهان هست دارم ولی چون شهرمون اونجا نیست نتونستم اعتماد کنم میخوای لینک کانالشوبفرستم خودت برو ببین اعتبار داره یا نه چون درصد مزدش خیلی پایینه لطفا اگه رفتی بهم بگو