2777
2789

ازینجا اشنا شدیم که اون یبار تاپیک زده بود درباره ی خاستگارش که سن بالا بود حدود ۵۰ منم چون خاستگار این سنی داشتم اومدم توی تاپیکش .. اون شغلش نظافت منزل بود و خاستگارشم پولدار بعد همه بهش گفتن قبول کن راحت شی و اینا خلاصه ما خارج از نینیسایت حرف میزدیم و شماره همو گرفتیم 

یروز گفت دارم میرم فلان خیابون گفتم  نزدیک خونه منه من میام می بینمت خلاصه قرار گذاشتیم و یعالمه براش وسیله بردم لباس و مانتو و کفش همه نو .. اونم کلی تشکر کردد همش میگفت باورم نمیشه و اینا .. یبار دیگه هم همو دیدیم و بعد دیدم میگه نمیخام با یارو ازدواج کنم و خلاصه منم گفتم هرچی خودت میدونی بعددگذشت بعد مثلا یه هفته پیام دادم چخبر چیکار می کنی یهو گفت عقد کردم عکسشم فرستاد گفتم مبارک باشه و اینا خلاصه گذشت دیدم دختره دیوانه بلاکم کرده بدون دلیل 

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطور اینجا رد اینقدر جدی میگیرید که شماره میدید 

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)

چه عجیب 

که داستانتون شبیه هم بوده 

و تو یه شهر هم زندگی می‌کردید 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

شوهر میکنن انگار اپولو هوا کردن

چمیدونم اخه مگه من میخاستم خاستگار اونو از دسش بگیرم من خودم خاستگار دارم اصلا قابل مقایسه با شوهر اون نیست 

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم

شاید ترسیده شوهرش ببینه. شایدشوهرش نمیدونسته نظافت چیه ترسید تو چیزی بگی یا شاید ازت لباس گرفته الان که وضعش خوب شده زورش میاد یادش بیوفته. شاید چیزی شده که هرچی مال کذشته بودو گذاشته کنار شاید بی دلیل عقده ای بازی دراورده. شاید شوهرش اخلاق جوریه  که خودش دوستای زنشو که نمیشناسی  بلاک کرده ارنباط نداشته باشه شاید😕