2777
2789

خانما این برا من نیست دوستم گفت این تاپیکو بزن ببین کسی وقتی قهر کرده و بلاکه دعایی چیزی هست که بخونیم تا برگرده یا بلاکیمونو وا کنه

اگه میدونید خواهشا بگین منتظره خیلیم ناراحته برایکه دیشب بحثشون شده همو هم خیلی دوست دارن و........ 

بقیشو اگه میخوای بدونید از تاپیکم نرید یا اگه دعایی چیزی بلدیم بگید براتون حمد میخونه🙏🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما نتیجه گرفتید

شاید ب مصلحت من نباشه و اصلا نتیجه نگیرم ولی شاید به مصلحت دوستت باشه و درجا نتیجه بگیره من ناامید نمیشم چون بالاخره هرچی ام نباش ثواب داره یا خدا بهتر از حاجتمو بهم میده

کاربری دست دو نفره دوستان

[QUOTE=346898318]چطوری باید بخونیمش[/QUOTE

هر روز 7  بار این دعا رو به عکسش بخونه و بعدش فوت کنه اولم نیت کنه

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
شاید ب مصلحت من نباشه و اصلا نتیجه نگیرم ولی شاید به مصلحت دوستت باشه و درجا نتیجه بگیره من ناامید ن ...

خدکنه به مصلحتش باشه خیلی ناراحته و گریه میکنه و بهش حق میدم خیلی دوسش داره کلا همو دوست دارن برایکه دیشب بحثشون شده بلاکش کرده

[QUOTE=346898318]چطوری باید بخونیمش[/QUOTEهر روز 7 بار این دعا رو به عکسش بخونه و بعدش فوت کنه اولم ...

الان داشت دنبال همین میگشت که دعایی بخونه به عکسش ولی چیزی پیدا نکرد مرسی که گفتی

الان داشت دنبال همین میگشت که دعایی بخونه به عکسش ولی چیزی پیدا نکرد مرسی که گفتی

قربونت بگو با باور قلبی بخونه

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!