2777
2789

امروز صبح بی بی زدم منفی بود ولی حالم اصلا خوب نیس بدنم تب داره ولی دست و پام سرده خیییلی بی حالم نفخ دارم همش سرم گیج میره....

خدایا همسرم و پسرم و نی نی تو دلمو به خودت میسپارم خدایا شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت میخای بچه ببین ادرارت تیره. اب شکر درست کن بخور ببین حالت تحوع نمیگیری .سرگیجه.خواب های عجیب دی ...

رنگ ادرار و نمیدونم چون زود زود میرم ولی سرگیجه و خواب  ودرد سینه چند روزه دارم

تغییر در رفتارت ایجاد نشده خواب زیاد یا بیخوابی و...

چرا همش سر بیچاره پسرم داد میزنم بعدش متوحه میشم همش هم میخوام بخوابم 

من کلافه شدم از دلدرددددددد.روز بیستمم تاااازه

من ماه پیش اخرای تخمکخگذاری اقدام داشتم دوبار کلا بدنم قاطی کرده بود اخرشم دوروز زودتر پری اومد روز دومش هم انقد حالم بد بود میگفتن احتمالا کیستت ترکیده ولی اصلا کیست نداشتم این ماه ولی ده روز میشه حالم خوب نیس یاتب میکنم یا سردم میشه درد هم چند بار زود رفتم دسشویی گفتم دیگه پری میاد ولی فقط ترشح سفید دارم

من ماه پیش اخرای تخمکخگذاری اقدام داشتم دوبار کلا بدنم قاطی کرده بود اخرشم دوروز زودتر پری اومد روز ...

من دو ماه پیشم یه دلدرد خفیف داشتم بعد از اقدام ولی امروز واقعا اذیت کنندس.شاید برای من عوارض امپولاس ای خداااااا اینهمه درد میکشم  آخرش پریود سه روزم جلوتر میاد  

من ماه پیش اخرای تخمکخگذاری اقدام داشتم دوبار کلا بدنم قاطی کرده بود اخرشم دوروز زودتر پری اومد روز ...

سلام دوست عزیز شما همون ماه باردار شدی؟

به سلامتی مبارکه

منم دقیقا همین علایمارو دارم

سرگیجه 

ترشح سفید

درد سینه

زودرنجی و همش سر پسرم داد میزنم

خواب 

بی حالی

۴ روز مونده به پری.... 

یعنی باردارم؟

دعا کنین برام شما باردارین 🙏