2777
2789
عنوان

توصیه اتون به ی آدم زودرنج چیه

100 بازدید | 16 پست

من بشدت زودرنجم کافیه یکی یچی بگه فقط خودمو میکشم از بس حالم خراب میشه هنوز مجردم موندم ازدواج کردم چه بلایی میخاد سرم بیاد از سر این زودرنجیا

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

تروخدا چیزی گفتن منم لایک کن

من متاهل شدم،جیگرم خون شده از  زودرنجی

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه‌چیز رو به خودت نگیر. نظر دیگران مال دیگرانه، حقیقت تو مال تو هست. چون تصویر درستی از خودت نداری و با تعاریف دیگران خودت رو تعریف می‌کنی. خوب بگن حس می‌کنی خوبی بد بگن حس می‌کنی بدی. تیکه بندازن توهین کنن حس می‌کنی وافعا همونی. باید یاد بگیری تصویر ذهنی خودت رو خودت بسازی و انقدر ثبات داشته‌باشی که انقدر این تصویر تغییر نکنه با حرف دیگران

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
تروخدا چیزی گفتن منم لایک کنمن متاهل شدم،جیگرم خون شده از زودرنجی

توروخدا یکاری برای خودت بکن حتا شده برو پیش روانشناس فقط خودتو درمان کن چون خیلی اذیت میشی

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

بعدا که کار دستت داد میذاریش کنارنمیدونم سعی کن زودرنج نباشی

داده دیگه عزیزم . عصبی شدم مشکل اعصاب پیدا کردم . بدنم یکسره سر میشه 

توروخدا یکاری برای خودت بکن حتا شده برو پیش روانشناس فقط خودتو درمان کن چون خیلی اذیت میشی

خیلی خیلی اذیت میشم

نمیتونم روانشناس برم،شوهرم نمیزاره

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

همه‌چیز رو به خودت نگیر. نظر دیگران مال دیگرانه، حقیقت تو مال تو هست. چون تصویر درستی از خودت نداری ...

عزیزم من تمریناتشو بلد نیستم نمی‌دونم باید چیکار کنم الان ۳ ساله وضعم همینه هعی دنبال درمان میرم ولی نمی‌دونم باید چیکارکنم خودمم نمیتونم همینطوری کنترل کنم 

چون خودتو قبول نداری ....اعتماد به نفست را بیشتر کن و دائم تکرار کن من همینی که هستم را دوس دارم دلیلی نداره بخاطر دیگران تغییر کنم و یا باتعریف های دیگران خوشحال یا از تمجیدهای دیگران ناراحت بشم ....اگه اینو روزی ده بار باخودت مرور کنی کم کم باورش میکنی و میفهمی نظردیگران برای خودشون فقط اهمیت داره و تو قرارنیس تغییری توخودت ایجاد کنی ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چون خودتو قبول نداری ....اعتماد به نفست را بیشتر کن و دائم تکرار کن من همینی که هستم را دوس دارم دلی ...

یعنی میگی تلقین کنم؟ خودت نتیجه دیدی با تلقین؟ می‌دونی این قبول کردن باید ذاتی باشه 

عزیزم من تمریناتشو بلد نیستم نمی‌دونم باید چیکار کنم الان ۳ ساله وضعم همینه هعی دنبال درمان میرم ولی ...

از مدیتیشن شروع کن و اگر دوست داشتی یوگا ثبت نام کن. قدرت پذیرش و رها کردن رو یادت می‌دن. شب قبل خواب صبح بعد از بیدار شدن مدیتیشن کن یکماه انجام بده می‌بینی ذهنت خیلی مسائل بیشتری رو رها کرده و حالت بهتره

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵