يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی
همهچیز رو به خودت نگیر. نظر دیگران مال دیگرانه، حقیقت تو مال تو هست. چون تصویر درستی از خودت نداری و با تعاریف دیگران خودت رو تعریف میکنی. خوب بگن حس میکنی خوبی بد بگن حس میکنی بدی. تیکه بندازن توهین کنن حس میکنی وافعا همونی. باید یاد بگیری تصویر ذهنی خودت رو خودت بسازی و انقدر ثبات داشتهباشی که انقدر این تصویر تغییر نکنه با حرف دیگران
احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
توروخدا یکاری برای خودت بکن حتا شده برو پیش روانشناس فقط خودتو درمان کن چون خیلی اذیت میشی
خیلی خیلی اذیت میشم
نمیتونم روانشناس برم،شوهرم نمیزاره
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی
همهچیز رو به خودت نگیر. نظر دیگران مال دیگرانه، حقیقت تو مال تو هست. چون تصویر درستی از خودت نداری ...
عزیزم من تمریناتشو بلد نیستم نمیدونم باید چیکار کنم الان ۳ ساله وضعم همینه هعی دنبال درمان میرم ولی نمیدونم باید چیکارکنم خودمم نمیتونم همینطوری کنترل کنم
بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
چون خودتو قبول نداری ....اعتماد به نفست را بیشتر کن و دائم تکرار کن من همینی که هستم را دوس دارم دلیلی نداره بخاطر دیگران تغییر کنم و یا باتعریف های دیگران خوشحال یا از تمجیدهای دیگران ناراحت بشم ....اگه اینو روزی ده بار باخودت مرور کنی کم کم باورش میکنی و میفهمی نظردیگران برای خودشون فقط اهمیت داره و تو قرارنیس تغییری توخودت ایجاد کنی ....
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عزیزم من تمریناتشو بلد نیستم نمیدونم باید چیکار کنم الان ۳ ساله وضعم همینه هعی دنبال درمان میرم ولی ...
از مدیتیشن شروع کن و اگر دوست داشتی یوگا ثبت نام کن. قدرت پذیرش و رها کردن رو یادت میدن. شب قبل خواب صبح بعد از بیدار شدن مدیتیشن کن یکماه انجام بده میبینی ذهنت خیلی مسائل بیشتری رو رها کرده و حالت بهتره
احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵