2777
2789
عزیزم، من نویسندم..این نامه برای برادرمه، امروز حالش خوب نبود میخوام با یه کار کوچیک بهترش کنم، شاید ...

خواندم خوبه اگه برای برادرته ایرادی ندارد 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
جدای از اینکه نامه ات دیگه شور توصیف و احساس رو درآورده و خیلی زیاده روی کرده ، این متن اصلا مناسب ا ...

من پدر و مادرم نیستن، برادرم رو خیلی دوست دارم.

نمیدونم چه ایرادی داره..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پدر و مادرم نیستن، برادرم رو خیلی دوست دارم.نمیدونم چه ایرادی داره..

یکی از ایرادات اینه:

دلبندم به آغوشم بیا، آرام ساعت‌ها بخوابیم

دوم اینکه شاید برادرت متوجه نشه ولی توی این متن زیاد از فروغ و شاملو وام گرفتی

میدونم ولی برای داداشمه

فرقی نمیکنه مخاطب کیه ،مگه داداش تو غار زندغمیکنه،اونم مال همین دوری دیگه

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

یکی از ایرادات اینه:دلبندم به آغوشم بیا، آرام ساعت‌ها بخوابیمدوم اینکه شاید برادرت متوجه نشه ولی توی ...

من متنام مال خودمه هزار تا کتاب خوندم عزیز..

اگه جایی دیدی که از کسی گرفتم حتما نشونم بده!

من متنام مال خودمه هزار تا کتاب خوندم عزیز..اگه جایی دیدی که از کسی گرفتم حتما نشونم بده!

نامه های فروغ به ابراهیم گلستان رو بخون اگه نخوندی.

وام گرفتن به معنی این نیست که دقیقا همون ها رو نوشته باشی ، یعنی فضای نوشته شما شبیه اونها شده.در طی پروسه نوشتن این اتفاق پیش میاد باید بتونی ازش عبور کنی تا به قاعده خودت برسی.

یکی از ایرادات اینه:دلبندم به آغوشم بیا، آرام ساعت‌ها بخوابیمدوم اینکه شاید برادرت متوجه نشه ولی توی ...

بعدشم نمیدونم چه ایرادی داره برادرمو بغل کنم.

نمیدونم واقعا..

اون تنها پشت پناه منه 

اشتبا متوجه شدی..

نامه های فروغ به ابراهیم گلستان رو بخون اگه نخوندی.وام گرفتن به معنی این نیست که دقیقا همون ها رو نو ...

من عاشق فروغم، همه‌ی کتاباشم خوندم.

شاید نوشتن من فضاش دوست داشتنی باشه اما از کسی الهام نمیگیرم و نوشته‌هام بر اساس احساسات خودم و زندگی خودمه..