2777
2789

من فقط عروسی خودم رفتم ارایشگاه  بقیه اش خودم 

حتی عروسی داداشم 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
من فقط عروسی خودم رفتم ارایشگاه بقیه اش خودم حتی عروسی داداشم

به نظرت اونجوری که تو ارایشگاه آمادت میکنن خودتم میتونی البته اگه لوازم ارایشت خوب باشه؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرت اونجوری که تو ارایشگاه آمادت میکنن خودتم میتونی البته اگه لوازم ارایشت خوب باشه؟؟؟

صد درصد ارایشگاه بهتر و قشنگ تر ارایش میکنه 

منتها خودم خیلی اهل ارایش غلیظ و اینا نیستم با همون وسایلی که خودم دارم ارایش میکنم و نهایت تو مجلس باز تمدیدش می کنم 

ولی مو هم یه دختر خاله دارم کمی ارایشگری وارده برام ساده و بدون قر و فر شنینون کرده یکی دوبار 

مراسم های مهم 

وگرنه که معمولا باز میزارم موهام رو 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
بستگی داره اکثرا خودم درست مبکنم هروقت ارایشگاه رفتم تر زد تو صورتم

این حرفت رو از خیلیا شنیدم ،من خیلی استعدادم خوبه توی آرایش و مو هیچ وقت دوره ندیدم ولی این استعدادو دارم چند عروسی داریم تو فامیل همه میگن تو که خودت اینقد خوب ارایش میکنی نرو ارایشگاه،موهاتم الان همه موی باز درست میکنن دیگه به اون صورت شنیون های آنچنانی نیست دیگه دو دلم

من عروسی ها اصلا آرایش نمیکنم بکنمم خودم انجام بدم احتمالا هزینه میکاپ زیاده برای من

برای همه زیاده،تازه سرمونم کلاه میزارن به اسم گریم هرچی بیاد دم دستش میماله