2777
2789
عنوان

مدیرمون تماسم جواب نداد

398 بازدید | 52 پست

ازش متنفرم این زنیکه روانی امسال تو این مدرسه کلی بی عدالتی و تبعیض دیدم 

از این زن نفهم که سال اول مدیریتش بود اصلا کارای سیستمی بلد نیست کل سال حتی بلد نبود کپی بگیره کلی برگه آچار  که دانش آموزا پولشو داده بودن خراب کرد خودش کلی غیبت کرد ولی به اداره نگفت مرتب میگفت مدیر اجازه دورکاری داره 

من یه روز نرفتم برا مراقبتا غیبتمو رد کرد کسر از حقوق خوردم 

الان هم بهش زنگ زدم جواب نداد 

باید گزارش بدی آموزش پرورش 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون روز که نرفتی مراقبت یا باید جایگزین میفرستادی یا با همکارا جابه جا می کردی

اینکارو کردی؟

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

آره همکار فرستادم ولی دبه کرد گفت این جای یه معلم دیگه اومده

ای بابا

چقد کسر شد ازت؟

به نظرم از اداره پیگیر کن

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ای باباچقد کسر شد ازت؟به نظرم از اداره پیگیر کن

من حقوقم  دوازده و هشتصد هست ششصد تومن حقوق تیرماه کم شد به اداره هم گفتم گفتن باید با مدیر صحبت کنی 

منم میدونستم که غیبتم به ناحق رد کرده در شان خودم ندونستم بهش التماس کنم فقط بهش یه پیام تندو تیزی فرستادم احتمالا نمره ارزشیابیم هم از رو غرض و عقده کم کنه 

من حقوقم دوازده و هشتصد هست ششصد تومن حقوق تیرماه کم شد به اداره هم گفتم گفتن باید با مدیر صحبت کنی ...

۶۰۰ به خاطر یه روز مراقبت🤦‍♀️

۶۰۰ به خاطر یه روز مراقبت🤦‍♀️

بخدا اینقدر گریه کردم اینقدر ناراحت شدم تا چند روز حالم بد بود اینقدر بهش فکر میکنم تصمیم گرفتم وقتی نمره ارزشیابیمو داد کتاب بیشعوری را بخرم پست کنم بره در خونه ش