2777
2789

که حوصله تون سر نره 

طی ترم واقعا سخت میگذره ولی الان حس میکنم خیلی پوچ میشه بدون درس یا یه کار مفید 

از وقت هدر دادن بدم میاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم امسال کارشناسیشو تموم کرد.نشسته خونه فیلم میبینه یگی دوتا کتاب بعش دادم داره میخونه.با رفیقاش میره کافع و سینما ‌و ... باهم فیلم میبینیم .باشگاه میره ی روز درمیون

همینا دیگ

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
نه فقط تابستون نه تو فروشگاه لباس

میشه بپرسم درامدت چقددره؟وساعت کاریت از چندتا چنده؟ اگ دوس داشتی جواب نده‌.من خودم خیلی این شغلو دوس دارمم ولی پیدا نکردم‌.

خواهرم امسال کارشناسیشو تموم کرد.نشسته خونه فیلم میبینه یگی دوتا کتاب بعش دادم داره میخونه.با رفیقاش ...

اینم عالیه . ممنونم عزیزم

من قبلا خیلی عاشق فیلم و سریال بودم ولی الان جدیدا نمیتونم ببینم. پشت هم چندین قسمت میدیدم الان حوصله سر بر شده برام 😅 

اینم عالیه . ممنونم عزیزممن قبلا خیلی عاشق فیلم و سریال بودم ولی الان جدیدا نمیتونم ببینم. پشت هم چن ...

قربونت عزبزم.

منم ایتطوری شده بودم یمدت.الان بیشتر کتاب میخونم

راستی اگ میحای فیلم ببینی فیلم vivarium رو ببین. مفهموم زندگی رو میرسونه..اینو دیروز دیدم

میشه بپرسم درامدت چقددره؟وساعت کاریت از چندتا چنده؟ اگ دوس داشتی جواب نده‌.من خودم خیلی این شغلو دوس ...

از ساعت 2 تا 8 تا 9 گاهی اوقات اگه مشتری باشه 

ماهی هفت تومن 

خرج خودم در میاد خوبه 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...