2821
2789
فکر کنم ۲نتونستم درست با جراحش صحبت کنم چون بابا هنوز خودش نمیدونه و داخل اتاق بود نتونستم زیاد سوال ...

سلام عزیزم خوبین حال پدرتون خوبه انشالله؟

خدا سلامتی بده

عمل و شیمی جفتشو انجام دادین؟

پدر منم تازه دکتر تشخیص داده جواب پاتولوژی ۱۸ مرداد میاد 

خیلی استرس دارم ممنون میشم راهنمایی کنید 

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.

سلام خوب هستین ؟

خداروشکر که همسرتون خوب شدن انشالله همیشه سلامت باشید در کنار هم 

ما حدودا دو هفتس فهمیدیم پدرم درگیر این بیماریه 

سونوگرافی و سی تی اسکن کبدش سالم بود و ب جاهای دیگه نزده خداروشکر 

جواب پاتولوژی فردا میاد

دکترش برای سشنبه وقت عمل داده ولی خیلی استرس دارم که یه وقت تشخیصش اشتباه نباشه ک اول میخان عمل کنن چون بزرگه 

برای دکتر دیگه ام وقت گرفتم برای شنبه 

همسر شما اول عمل شد یا شیمی درمانی؟

پروسه درمان چقدر طول کشید؟

ممنون میشم راهنمایی کنید 

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوب هستین ؟خداروشکر که همسرتون خوب شدن انشالله همیشه سلامت باشید در کنار هم ما حدودا دو هفتس فه ...

سلام عزیزم خوبین... ببینید مهم مکان توده هست اگر توده توی رکتوم باشه اول پرتو و شیمی کنن و بعد عمل و کیسه و بعد اگر نیاز باشه دوباره شیمی و عمل درآوردن کیسه... اما اگر توده توی کولون یا همون روده باشه اول عمل میکنن و بعد شیمی درمانی و پرتو هم نیاز نداره.... تعداد جلسات شیمی بستگی به استیج بیماری داره و جواب پاتولوژی بعد عمل... همینکه پدرتون متاستاز نداده یعنی درمان میشن نگران نباشین.. فقط میمونه لنف نودها که تعیین میکنه استیج ۲ هستن یا ۳... اگر لنف نودهای کنار روده درگیر باشن استیج ۳ میشه و درغیر این صورت ۲ .. که اونم معمولا توی جواب پاتولوژی بعد عمل معلوم میشه... همسر من استیج ۳ کنسر کولون بود توده ۴ سانت بود و ۳ لنف کنار روده درگیر بود اول عمل شد و بعد شیمی و ۱۲ جلسه شیمی که تقریبا ۶ ماه طول کشید ..

سلام عزیزم خوبین... ببینید مهم مکان توده هست اگر توده توی رکتوم باشه اول پرتو و شیمی کنن و بعد عمل و ...

ممنون عزیزم سلامت باشید 

موقه شیمی درمانی اذیت شدن؟ موها میریزه؟ اشتها اینا چطور؟

من دو ماه دیگه عروسیمه موندیم کنسل کنیم یا منتظر بمونیم از  طرفی ب خود پدرم نگفتیم ک بیماریش چیه چون روحیش ضعیفه

ممنون عزیزم سلامت باشید موقه شیمی درمانی اذیت شدن؟ موها میریزه؟ اشتها اینا چطور؟من دو ماه دیگه عروسی ...

نه عزیزم موها نمیریزه.. بله کم اشتها میشه البته همون دو سه روز که دارو میگیره.. کمی بی حال میشه خوابش میاد و ممکنه کمی پا درد داشته باشه.. و کمی حالت تهوع .. البته همون دو سه روز دارو بعدش اوکی میشه تا موقع دوز بعدی دارو...

عزیزم خوبین؟

دکتر برای پدرم دوازده جلسه شیمی درمانی نوشته با پورت

یکشنبه پورت میذارن گفتن استیج سه 

نگرانم عوارضش بیشتر نباشه یوقت 

شما اطلاعی دارید؟

عزیزم خوبین؟دکتر برای پدرم دوازده جلسه شیمی درمانی نوشته با پورتیکشنبه پورت میذارن گفتن استیج سه نگر ...

سلام عزیزم خوبین...اتفاقا پورت خیلی عالیه و باعث میشه ایشون رگ هاشون نسوزه  و اذیت نشن و اینکه دیگه نیاز به بستری هم نداره توی خونه با پمپ انجام میشه..حتما پورت بزارید... کولون هستن یا رکتوم؟ چند لنفشون درگیر هست؟

سلام عزیزم خوبین...اتفاقا پورت خیلی عالیه و باعث میشه ایشون رگ هاشون نسوزه و اذیت نشن و اینکه دیگه ...

ممنون 

یعنی خودمون باید وصل کنیم؟ یه وقت حالش بد نمیشه؟

۱۴ کیلو لاغر شده میترسم با شیمی درمانی بدتر شه

نمیدونم کولونه یا رکتوم عکس پاتولوژیو بفرستم متوجه میشین؟

یعنی میاد روزی که پدرم درمان شه

ممکنه جراحش خوب عمل نکرده باشه؟

سلام عزیزم خوبین بله پاتولوژی رو دیدم قسمت سکوم بوده از کولون صعودی و ۲ لنف از ۶ لنفی که خارج شده درگیر بود و حاشیه ها عاری از توموره.. بله استیج ۳ هستن و انشالا با شیمی درمانی خوب میشن

ممکنه جراحش خوب عمل نکرده باشه؟

پورت رو دکترش آنولوژ باید براتون بنویسه برید بیمارستان بزارید... عزیزم شیمی درمانی روده خیلی که فکر کنی سخت نیست بیشتر تهوع و خستگی و این‌است ریزش مو هم نداره.. چاره ای نیست باید انجام بدید چون لنف درگیر شده اگر انجام ندید عود میکنه

پورت رو دکترش آنولوژ باید براتون بنویسه برید بیمارستان بزارید... عزیزم شیمی درمانی روده خیلی که فکر ...

شرمنده همش سوال میپرسم 

بله نوشته یکشنبه قراره پورت بذارن

عملش سخته ؟

دردی ک الان داره طبیعیه ؟ هم لاغر شده هم بی اشتها 

تا عید قراره شیمی درمانی بشه خیلی نگرانم 

سلام عزیزم خوبین بله پاتولوژی رو دیدم قسمت سکوم بوده از کولون صعودی و ۲ لنف از ۶ لنفی که خارج شده در ...

کامل خوب میشه؟