سلام خواهر من ۱۲ سال پیش عروسی کرده و دوتا بچه داره و کل زندگیش نگم ۹۰ درصد زندگیش بد بوده و شوهرش فقط وقت رابطه خوب میشده و هر بار با کتک میاورد جلو درمون. مادرشوهرشم میزدش و یه بار شکایت کرد روش بعد اون دیگ نزد. و شوهرش فقط خودشونو امام میبینن و پولدار میبینن به بقیه همه چی میگن. هیچ گوهی ندارن ولی خودشو خیلی بالا میبینن. و سر هر موضوع کوجیکی خواهرمو میزد. تا دو سه ماه پیش که رفتیم با خواهرم شکایت کنیم ب خاطر زدناش فقط در حد پاسگاه اینا رفت و دیگ پزشک قانونیشو بی خیال شد اون دیوس گفته بود بری مستقین طلاقت میدم و اینم دوری بچه هارو نمیتونه تحمل کنه. .رچه اینقد داماد دیوسمون اذیتش میکنه میگه کاری میکنم خودکشی کنه. ی هفته پیشم با مادر و خواهرش و خودش خواهرمو فحش کش کرده بودن ولی ب خاطر شکایت هیچکدوم دست روش بلند نکردن. گرچه ب خاطر رابطه دوباره اومده و کارشو کرده و مثلا اشتی. ولی به یکی از دامادامون مبگفته میخوام خونه رو به اسم پسرخالم کنم تا طلاقش بدم هیچی هم ندم بهش. ولی ب خواهرم گفته خونه رو میخوایم بفروشیم باپسر خالم بزنیم تو کار ساخت و ساز. ماشین خاورم داره ک اونم از همون اول زد ب اسم پدرش ک مبادا خواهرمو طلاق بدن ۱۴ تا سکه روندن. و الان چون فهمیده خواهرم تو هرچی ک بعد ازدواج جم کرده تو عقد نامه گفته شریکیم الان میخواد اینکارو کنه. خواهرم چیکار میتونه بکنه ک این با این ترفند خودشو جوری نشون نده ک هیچی نداره. ظاهرا الان اشتی هستن ولی دامادمون فکرش ی چی دیگست. میخوام ب خواهرم بگم اونم زیر زیرکی کار کنه ک یهو اگ طلاقش داد چیزی دستشو بگیره.
حتما باید مستقیم میرفت پزشک قانونی. تا اون کاغذ پزشکی قانونی دستش باشه. با این اوضاعی که گفتی خواهرت یه روز طلاق خواهد گرفت حداقل مدرک دستش باشه. و اگه موقعیت زندگی بعد شوهر و داره میتونه بچه هاشو ببینه .یا حضانتشو بگیره.نگران نباشه.
حتما باید مستقیم میرفت پزشک قانونی. تا اون کاغذ پزشکی قانونی دستش باشه. با این اوضاعی که گفتی خواهرت ...
هیچی نداره. حتی یه قرون پول. چون شوهرش از اول حتی پول تاکسی هم بهش نمیداد. خواست از دست برادرام خلاص شه افتاد گیر یه احمق تر از اینا. حتی مادرمم بیرون میره میبینه. چون برادرم مثلا خرجیمونو میده با خواهرم دعواش شده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچش دختره یا پسر؟چن سالشه؟پزشکی قانونیو باید میرفت
دوتا دخترن یکیش ۵ یکیشم ۹ سالشه. کسی نداشت ک بره تا وقتی هم باما رفت و امد داشت وقتی مادرش زنگ میزد خواهرمو خراب میکرد برادرام بدتر از اونا خواهرمو خراب میکردن. هرجا بوده فقط کتک خورده از ترسم هیچ کاری نکرده چون در حد مرگ کتک میخورد درو روش قفل میرد
یعنی چی چرا اطرافش همه وحشینزنگ بزنین کلانتری بگین امنیت جانی ندارهدختر تا ۹سالگی با مادرشه بعد از ط ...
الان میگم دیگ چون شکایت کرد دیگ نمیزنه ولی پدرشو جور دیگ درمیاره. عرق و مشروب خورم هست. حقوقشم زیاده ولی ب خواهرم ایچی نمیده اول زندگیشم هیچی نداشت حتی مول رهن خونرم از کسی قرض کرده بودن