2777
2789
خب پروفیت مهمه ینی از سکه بهتره؟؟؟چندتا پروفیت داری الان؟

من 2700 پروفیتمه

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مرحله شیشم به نظرت ادامه بدم ؟

نمیدونم عزیزم دوست داشتی ادامه بدعه سرگرمیه دیگه اما عاقبتش مشخص نیست اصلا بخواد لیست بشه

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
اکثر کارتات چه سطحین چقدر سکه لازم دارن

۱۵ تا ۱۶  بعضیاش هشتاد میل  صد میل  میخاد

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
من یک و ۱۰۰ تقریبا سکه دارم به نظرت پروفتیم از ۲.۸ به ۴ میرسه

اره شاید بشه 

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
من یک و ۱۰۰ تقریبا سکه دارم به نظرت پروفتیم از ۲.۸ به ۴ میرسه

اگه میخوای کارت‌هایی که پروفیت مثلا بالای ۱ کا میدن بگیر من خودم امروز ۸۵ و خورده بودن الان شدن ۳۰۰ و خورده ای

پاک کردم رفت

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند