خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دوبار رفتم تا حالا خانوم بودناکو تخصصی آقاست خانم هم داشت تعریف اینو زیاد شنیدم ب زور تونستم نوبت ...
استرس ب خودت نده
معمولا پارچه میندازن
چون از کسای دیگه هم شنیده بودم
حالا اگه پارچه ننداخت تحمل کن عزیزم چون مجبوری و ان شاءالله ک چیزی نباشه
همه چی اکی باشه
خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
عزیزم من قلبم مشکل داره اکو تخصصیه اکو معمولیشم نزدیک ده دقیقه طول کشید صاف خوابیدم چپ شدم راست شدم� ...
والل من چند روز پیش دادم ۱۰ دقیقه نبود ۲ دق خیلی باشه چپ و راست هم شدم ولی ب این توجه کن اول دکتر دوم هزار بار دیده اصلا توجه ب این چیزها ندارن .من نمونه برداری سینه مو مرد انجام داد اونکه بدتر از اینه