2777
2789

منم رفتم آقا بود

ی پارچه انداخت روی سینم 

و هیچ دیدی نداشت

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
منم رفتم آقا بودی پارچه انداخت روی سینم و هیچ دیدی نداشت

من دوبار رفتم تا حالا خانوم بودن

اکو تخصصی آقاست 

خانم هم داشت تعریف اینو زیاد شنیدم ب زور تونستم نوبت نتی بگیرم🤦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوبار رفتم تا حالا خانوم بودناکو تخصصی آقاست خانم هم داشت تعریف اینو زیاد شنیدم ب زور تونستم نوبت ...

استرس ب خودت نده 

معمولا پارچه میندازن 

چون از کسای دیگه هم شنیده بودم

حالا اگه پارچه ننداخت تحمل کن عزیزم  چون مجبوری و ان شاءالله ک چیزی نباشه

همه چی اکی باشه

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
پشت بهش دراز میکشی دستگاه رو رو قلبت میزاره و ۱ دقیقه بیشتر طول نمی‌کشه و همین

عزیزم من قلبم مشکل داره اکو تخصصیه 

اکو معمولیشم نزدیک ده دقیقه طول کشید صاف خوابیدم چپ شدم راست شدم😔

عزیزم من قلبم مشکل داره اکو تخصصیه اکو معمولیشم نزدیک ده دقیقه طول کشید صاف خوابیدم چپ شدم راست شدم� ...

والل من چند روز پیش دادم ۱۰ دقیقه نبود ۲ دق خیلی باشه چپ و راست هم شدم ولی ب این توجه کن اول دکتر دوم هزار بار دیده اصلا توجه ب این چیزها ندارن .من نمونه برداری سینه مو مرد انجام داد اونکه بدتر از اینه 

والل من چند روز پیش دادم ۱۰ دقیقه نبود ۲ دق خیلی باشه چپ و راست هم شدم ولی ب این توجه کن اول دکتر دو ...

تخصصی بود ؟؟ 

سری قبل خیلی طولانی شد 

ولی ۶ سال پیش ک مشکلی نداشتم اون سریع تموم شد 

سری قبل همه جای سینمو دکتر دید 

از اینور 

از اونور 

راست میگی ها دکتر روزی صدتا میبینه حواسم ب این نبود خودم سخت گرفتم 🤦🫠

تخصصی بود ؟؟ سری قبل خیلی طولانی شد ولی ۶ سال پیش ک مشکلی نداشتم اون سریع تموم شد سری قبل همه جای سی ...

سخت نگیر استرس حالتو بدتر میکنه .ببین سونو قلب بدتر از نمونه برداری سینه نیست اون هم زمان هم شرایطش بیشتر و سخت تر  .سخت نگیر 

عزیزم اکوت چطور بود

سلام خوب بود خداروشکر 

گفت وقتی استرس میگیری پمپاژ قلبت با مشکل مواجه میشه نباید استرس داشته باشی اصلا 

قرص کنکور و دیازپام و تقویتی داد 

گفت ما ب همع میگیم لاغر کنن تو باید چاق بشی🤦🤦🤦

سلام خوب بود خداروشکر گفت وقتی استرس میگیری پمپاژ قلبت با مشکل مواجه میشه نباید استرس داشته باشی اصل ...

خداروشکر حالا چرا اکو تخصصی ازت گرفت مگه ای اف قلبت داخل اکو معمولی کم بود؟  

خداروشکر حالا چرا اکو تخصصی ازت گرفت مگه ای اف قلبت داخل اکو معمولی کم بود؟

آره ای افم کم بود ارجاعم دادن اکو تخصصی

دکترش خیلی محشر بود 

فیلم قلبمو نشونم داد گفت وقتی استرس میگیری دریچه میترالت خون رو کمتر پمپاژ میکنه