2777
2789
یعنی چی  در چه مورد تاخیر داره

گردن گرفتنش کامل نشده 

الان یکماه هفته ای یک جلسه میبریم کاردرمانی ماه پیش دستاشو میگرفتم بلندش میکردم کامل گردنش میافتاد ولی الان خیلی خوب شده ولی هنوز بغلش میکنم خسته میشه گردنشو میزاره رو شونم

از کناره ها و عقب کامل گرفته بود فقط جلو رو نگرفته بود که با کاردرمانی خیلی خوب شده 

یکماه غلت میزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گردن گرفتنش کامل نشده  الان یکماه هفته ای یک جلسه میبریم کاردرمانی ماه پیش دستاشو میگرفتم بلند ...

كاردرمانى نتيجه مى ده ايشاللا 

فقط بايد مرتب ببرى هفته اى يك جلسه به نظرت كم نيست؟ من كاردرمانى ذهنى مى بردم هفته اى دو جلسه مى بردم اونايى كه جسمى مياوردن دو سه جلسه در هفته كلاس داشتن خوبم نتيجه مى گرفتن

من مركز آفتاب مى رفتم تهرانپارس چهارراه تيرانداز هنوزم گاهى بازى درمانى گروهى مى برم دخترم رو

كاردرمانى نتيجه مى ده ايشاللا  فقط بايد مرتب ببرى هفته اى يك جلسه به نظرت كم نيست؟ من كاردرمان ...

سلام عزیزم؛خداروشکر دکتر بردم گفت دو جلسه در هفته؛خداروشکر الان یکماهی مستقل راه میره؛شما راضی هستید از مرکزش؟جلسه ای چقدر میدین؟

سلام عزیزم؛خداروشکر دکتر بردم گفت دو جلسه در هفته؛خداروشکر الان یکماهی مستقل راه میره؛شما راضی هستید ...

خدا رو شكر ايشاللا پيشرفتهاش بيشتر و بيشتر بشه

من خيلى خيلى راضى هستم واقعا نتيجه گرفتم از اين مركز

چون خيلى جاها رفتم و ديگه خودم يه پا درمانگر شدم 😅😅😅 اينجا خداييش خيلى خوبه يه مجتمع توانبخشيه كامله ويزيتشون الان ٦٢ هست ولى با مريضا خيلى راه ميان برنامه هاى تخفيفى هم مى ذارن

مثلا امروز دخترم كلاس داشت ديدم به مناسبت ٩٧/٧/٧ هفتمين مريض امروزشون ٧جلسه تخفيف ٧٪؜ هديه گرفت ٧تا از بچه ها هم به قيد قرعه جلسه رايگان بازى درمانى هديه گرفتن كه دختر منم جزوش بود😊😍😍😍

سلام ما مامانا چاره ای جز کاردرمانی نداریم

حتما نتیجه میگیری به خدا امید داشته باش

من دخترم رو کلینیک امیدشرق میبرم

توی رسالت به سمت تهرانپارس هستن

البته فکر کنم دارن جا به جا میشن میرن فلکه اول تهرانپارس

واقعا درمانگرهای خوبی داره 

جو کیلینیکشون خیلی ارام و خوبه درمانگرها هم همه مهربونن با بچه ها

من که خیلی راضی ام 

مسئول بخش کاردرمانی اش خانم گودرزی هستش گفتار هم خانم چراغی 

قیمتشون هم توی این محدوده از همه کلینیکها ارزونتر هستش الان ۵۰ تومن میگیرن

خوب خداروشکر؛الان چند وقته فرزندتون رو میبرید؟ تاخیر داره؟ هر جلسش چند دقیقه اس؟ گفتار درمانیشون ...

سلام عزیزم چند وقته کاردرمانی میبری پسرتو؟من الان ی مااهه میبرم.شماواسه چی میبردین؟

دلم کمی آرامش میخواهد دراین هیاهو.......  
سلام؛عزیزم تاخیر داشت؛الان خداروشک راه افتاده ولی تو کلامشم تاخیر داره

خداروشکر چندوقتگی راه افتاد؟؟؟چقدر کاردرمانی بردین؟؟من الان یکماهه کاردرمانی میبرم ولی هنوز چاردستوپانمیره.۱۴ ماهشه

دلم کمی آرامش میخواهد دراین هیاهو.......  
خداروشکر چندوقتگی راه افتاد؟؟؟چقدر کاردرمانی بردین؟؟من الان یکماهه کاردرمانی میبرم ولی هنوز چاردستوپ ...

از ۵ ماهگی؛۱۷ ماهگی خودش راه رفت؛قبلش با کمک دیوار یا من

سلام دوستان 

بازی درمانی یکی از روشهای  مفید  در درمان اختلالات کودکان محسوب میشود که البته توسط متخصص روانشناسی کودک باید انجام شود 

لینک ویدیو زیر این توضیحات رو تکمیل میکند که توسط دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک تهیه شده امیدوارم مفید باشه

تلفن منشی خانم دکتر جهت رزرو وقت از کلینیک ایشون در سعادت آباد تهران 09128398588

https://tamasha.com/v/4kyVb

خداروشکر چندوقتگی راه افتاد؟؟؟چقدر کاردرمانی بردین؟؟من الان یکماهه کاردرمانی میبرم ولی هنوز چاردستوپ ...

سلام ببخشید بچتون بعد چقدر کار درمانی راه افتاد بچه منم ۱۴ماهشه چهار دست و پاهم نمیره