2777
2789
عنوان

آیا رفتارم با پدر شوهرم مناسب بوده

458 بازدید | 40 پست

من در یک شهر دور از خانواده خودم و همسرم زندگی میکنم. پدر شوهرم از لحاظ مالی به ما کمک میکنند. از این طرف مادر من چون یک زن تنها هستند نمیتونند مارو ساپورت مالی کنند و خودشون به سختی سر میکنند. در ازدواجمون هم از طرف خانواده من کمک مالی چندانی نبود(از یک مادر مجرد خانه دار چه کسی توقع داره)

خانواده همسرم به خاطر مسائلی چند روزی خانه ما مهمان بودند و رسم ادب این هست که با روی خوش از مهمان پذیرایی کرد. قرار بود که ما به مدت دو هفته به شهر خانواده همسرم و مادرم سفر کنیم. در این میان کاری برای مادر بنده پیش آمد که مجبور شدند به خانه ما بیان و به مدت یک هفته میهمان ما بشن. 

پدرشوهرم که خبر را شنید به من زنگ زد و گفت که با مادرم رو دربایستی نداشته باشم و کلید خانه را به مادر بدهم و خودمان به شهر خانواده همسرم سفر کنیم. با همسرم درمیان گذاشتم و همسرم گفت که این موضوع رو اصلا با مادرم درمیان نذارم(تصور کنید که من با روی باز از خانواده همسرم پذیرایی کرده بودم و همسرم عکس این کار رو انجام میداد اما خدارو شکر همسرم عاقلی کرد)

مادر من یک هفته به خانه ما اومدن و در این یک هفته من فقط دو وعده غذا پختم و بقیه رو خدارو شکر مهمان آقا امام حسین بودیم و نذری گیرمون میومد. بماند که مادرم از پسرم مراقبت میکرد و حتی یک بار هم نذاشت که من ظرف هارو بشورم.

امروز به شهر خانواده همسرم اومدیم. پدر شوهرم سر صحبت را باز کرد که پسرم زود به شهر خودمون برگرد. توی شهر بزرگ هی مهمان برات میاد و مجبوری خرج کنی و پولات کمه و ازین حرفا. ادامه دادند که من اگر مهمانت بشم خودم خرید میکنم این ماهم به پسرم بیست میلیون دادم اما کسی مثل عموت همش خرج داره. 

من اون لحظه به ایشون گفتم که به هر حال همسرم در قبال خانوادش وظیفه داره و اون ها خانوادشن و حقیقتا دیدگاهم این بود(درسته که مادرم دست تنگ بودند اما از خانواده اصیلی هستیم و واقعا تفکری باهاش بزرگ شدم همینه). پدرم شوهرم ادامه دادند که نه آدم ها باید جبران کنند و اگر کسی زحمت میهمان شدن رو رو به شما میده باید مالی جبران کنه و تو هیچی نمیدونی. 

من اونجا فقط حرفم این بود که نه همسرم اگر کاری میکنه نباید چشم داشت داشته باشه از عموش که برادر شماست.

الان متوجه شدم که پدر شوهرم این حرف هارو به کنایه به مادر من زدند. بسیار ناراحتم و ذهنم درگیره. ایشون جوری صحبت کردند که انگار خانواده من مثل یک زالو دارن خون همسرم رو می‌مکند درصورتی که بعد از ازدواج با وجود شاغل بودنم حتی یک بار هم به مادرم کمک مالی نکردم و  این نکترو بگم که من هم درآمد دارم و خانه دار نیستم. 

بسیار ناراحت بودم چون حس حقارت داشتم که بخاطر پول از من توقع داشتند که با مادرم مثل یک شخص حقیر برخورد کنم. اما الان به خودم افتخار میکنم. سی سال از پدر شوهرم کوچک ترم اما اصالت برخورد دارم. زمانی که ایشون توقع بده بستون دارن من نه تنها بی چشمداشت بلکه از سر وظیفه با مهمان همسرم خوشرویی میکنم. 

البته منتظرم زمان مناسبی پیش بیاد تا بی پرده باهاشون حرف بزنم و مشکلم رو که دخالت ایشون در زندگیمون هست رو باهاشون مطرح کنم.

دوستان دعا کنید که از لحاظ مالی مستقل شیم. اولین نتیجه استقلال کاهش دخالت هاست. استقلال بیشتر دخالت کمتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ۹۰ درصد خانواده های پسرا از اینکه اقوام خانوم بیان منزل پسرشون خوششون نمیاد ...مهم نباشه برات بهترین کارو کردی که واکنش بدی نشون ندادی مشخصه که چقدر دلت پاکه و باشخصیتی و از یه خانواده با اصالتی ...همسرتون و خانوادش باید بابت داشتن همچین عروسی به خودشون افتخار کنن 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

تا وقتی کا استقلال مالی ندارید نمیتونید مانع دخالتشون بشید

شاید منم جای پدر شوهرتون بودم خوشم نمیومد 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

ببخشید!  چجوریه ک هم خودتون شاغلید هم شوهرتون،  هم پدر شوهرت بهتون کمک مالی میکنه!!!! 

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

نه درست نبوده، خیلی هم بد بوده اما دلیلشم خودت گفتی، انشالله زودتر مستقل شید، برا منم دعا کن منم مستقل نیستم و زندگیم از نظر مالی سخته، دعا کن ما هم مستقل بشیم و خدا روزیمونو زیاد کنه

کامل خوندم بهت حق میدم ناراحت بشی،متاسفانه منت دوزار پولش رو میذاره بهترین‌کار همین مستقیم باهاش صحب ...

خواهر منت پولش رو بذاره اشکال نداره. اما دیگه چرا به مادر من تیکه میپرونه غیر مستقیم انگار مادرم زالو باشه 

من دعا میکنم شما هم دعا کن

عزیزم مگ خودتون درامد ندارید چرا پدر شوهرت پول میده پس؟!

حقوق خودت چقده مگ؟!

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀