2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم به شدت باعث شدم یکی عاشق بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 40 پست
دوست اجتماعی که پسر هست رو درک نمی کنم،اگه دوست اجتماعیه معمولیه چرا دختر نیست؟چرا حقیقتو نمی گین؟خب ...

همیشه بزای من سوال بوده دختر با پسر چه دوستی و رفاقت بی منظوری میتونه داشته باشه 

تو رفیقای مجردم هر چی دیدم از این رفاقتا و به اصطلاح دوست اجتماعیا تهش یه چیزی از توش دراومده

پ.ن: خطاب به بقیه این نظر و باور منه مخالفید ریپلای نکنید

و دیگر هیچ...

اون پسر رو نمیخوام ولی واقعا عذاب وجدان گرفتم میگم چه کاری بود علاقه مندش کردم هر جور شده رد میکنم ...

تو اب نمک نگهدار دومی نشد یکی بمونه 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست اجتماعی که پسر هست رو درک نمی کنم،اگه دوست اجتماعیه معمولیه چرا دختر نیست؟چرا حقیقتو نمی گین؟خب ...

ببین دوس پسر کسیه که باهاش خیلی رابطت عمیق تر باشه منو این آقا حتی انگشتمون به هم نخورده و دو کلمه عاشقانه هم به هم نگفتیم همش شوخی سربه سر هم گذاشتن فقط تو این بین من یه بار گفتم خوشم ازت اومده که اون رد کرد ولی بعدش خودش علاقه مند شده 

اون پسر رو نمیخوام ولی واقعا عذاب وجدان گرفتم میگم چه کاری بود علاقه مندش کردم هر جور شده رد میکنم ...

نه بابا ولش کن دیگه برو دنبال زندگب خودت تا دیر نشده عمرتو پای اینو و اون تلف نکن پیش میاد دیگه...اونم اگه مبخواستت بار اول که ابراز علاقه کردی پست نمیزد

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

همیشه بزای من سوال بوده دختر با پسر چه دوستی و رفاقت بی منظوری میتونه داشته باشه تو رفیقای مجردم هر ...

من از همون اول واقعا میخواستم ببرمش سمت ازدواج 🤣🤣 حقیقتا ولی خداییش هیچ وقت نمی‌زارم هیچ پسری تاکید میکنم هیچ پسری انگشتش به هم بخوره 

من از همون اول واقعا میخواستم ببرمش سمت ازدواج 🤣🤣 حقیقتا ولی خداییش هیچ وقت نمی‌زارم هیچ پسری تاکی ...

لزوما دست خوردن منظورم نبود 

ببین داری میگی طرف عاشقت شده منظورم دقیقا این بود یه چیزی از این جور دوستیا درمیاد که واقعا نمیشه اسمش رو گذاشت دوست اجتماعی صرف

و دیگر هیچ...

چرا شما باید تلاش کنی که اونا ازدواجی بشن؟ چرا همه چی داره برعکس میشه؟ مگه همیشه پسرا تلاش نمیکردن دخترا رو راضی کنن؟ کم سن و سال هم نیستی که 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

میدونی چرا اولی یهو عاشقت شد؟؟؟ چون وقتی با دومی اشنا شدی کم کم ازش فاصله گرفتی و سرد شدی مردا سرد شدن زن و زیاد تحویل نگرفتنو دوست دارن و عاشق زن اینجوری میشن و دوست دارن هرطور شده به دستش بیارن ولی وقتی دوباره به پرو پاشون زیاد بپیچی ازت دور میشن ذاتشون اینجوریه دیگه

دومی هم قول میدم بهت علاقه نداشته باشه چون تو دوسش داری و آویزون میشی و مردا این حالتو نمیپسندن

همیشه بزای من سوال بوده دختر با پسر چه دوستی و رفاقت بی منظوری میتونه داشته باشه تو رفیقای مجردم هر ...

منم یه تایمی فاز روغنفکری برداشتم که چرا نشه و فلان؟

بعد هر بار تهش اینجوری بودم که مثل اینکه واقعااااا نمیشه😂😂چون یا میرن تو فاز عشق و عاشقی

یا اگه جدی رفیق بمونه، اخلاقاشون یجوریه که عملاً غیرقابل تحمله و بی احترامی به شخصیت آدم میشه...

برای من که اینجوری بود.

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

مطمئنی؟ اگه دومی نشه با اولی میتونی ازدواج کنی یا دیگه بهش فکر نمیکنی؟‌ میدونه دوست اجتماعی پسر دادی ...

من کلا با نفر اول دیگه نمیخوام باشم واقعا نمیتونم هم چون فکرم پیش یکی دیگه س اینجا سوال مطرح کردم چه جور با عذاب وجدان عاشق کردن نفر اول کنار بیام

من کلا با نفر اول دیگه نمیخوام باشم واقعا نمیتونم هم چون فکرم پیش یکی دیگه س اینجا سوال مطرح کردم چه ...

عذاب وجدان نداشته باش تو مطرح کردی اون قبول نکرد رک بهش بگو اون حس اونموقع ام بود الان حسی ندارم