با یه پسره چت میکردم چن باری هم باهم رفتیم بیرون ولی حتی انگشتمون هم به هم نخورده همیشه در حد دوست اجتماعی میدیدمش بعد کم کم فهمیدم پسر خوبیه کمی ازش خوشم اومد بهش گفتم ازت خوشم میاد ولی اون یه جورایی منو رد کرد، بازم مثل قبل باهم چت میکردیم گفتم اینکه شوهر بشو نیست دیگه سعی کردم حسی بهش نداشته باشم البته حس چندانی نداشتم تا یه پسر دیگه رو دیدم واقعا از این نفر دوم خوشم میاد و واقعا عاشق شدم ولی از حسم خبر نداره و چیزی نگفتم بهش حالا پسر اول باهام مثل قبل چت میکنه ولی متوجه شدم ازم خوشش میاد و ممکنه بهم پیشنهاد ازدواج بده چون گفت همون بار اول گفتی ازم خوشت اومده به دلم نشستی کم کم ولی من دیگه حسی بهش ندارم وعاشق یکی دیگه م از این ناراحتم خودم باعث شدم اون پسر علاقه مند بشه عذاب وجدان دارم چن باره دارم باهاش الکی دعوا میکنم که بره ولی نمیره ولی من نمیتونم باهاش باشم چون واقعا یکی دیگه رو دوس دارم
مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕
دوست اجتماعی که پسر هست رو درک نمی کنم،اگه دوست اجتماعیه معمولیه چرا دختر نیست؟چرا حقیقتو نمی گین؟خب دوست پسره دیگه،حدیدا یاد گرفتن میگن ددست اجتماعی ،دوست معمولی،اینا چرته
به امید خدا،خانم دکتر آینده هستمتویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان
بچه بازی در میاری.چرا..اونو که نیمخوای رو جوابش کن و با اونی که میخوای برو سرخونه زندگیت
مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕