افسرده نیستی؟ من خودم افسرده شدم حس مسئولیت و استرسی که بهم وارد میشه حس دوست داشتنو کمتر میکنه انگار. گاهی ازش خسته میشم ولی گاهی دلم براش میره، مادر بودن عجیب ترین حس دنیاست🥺
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من نگاهش میکنم دلم زیر رو رو میشه. یهو میگیرم یه دل سیر میبوسمش. وقتی مامانی صدام میکنه دنبالش میکنم عاشق صداشم. شبا میخوابه بارها و بارها نگاش میکنم مثل عروسک میشه. دوست دارم چند تا همین شکلی تو خونه م باشه😂
بهترین زندگی رو تا روزی داشتم که نفس میکشیدی مامان. از لحظه ای که رفتی تمام وجودم باهات دفن شد. دور مهربونیات بگردم که تمام زندگیم بودی. فقیر منم که ندارمت مادر
مطمئن باشید که حس شما هم گذرا و موقتیه. هیچ کس به بچه ها از مادر مهربانتر و عاشق تر نیست.
بهترین زندگی رو تا روزی داشتم که نفس میکشیدی مامان. از لحظه ای که رفتی تمام وجودم باهات دفن شد. دور مهربونیات بگردم که تمام زندگیم بودی. فقیر منم که ندارمت مادر