خواهرم ۹ ماهه مریضه از ورم و التهاب تیروئید شروع شد آلات تیروئیدش خوب شد ولی گردنش ورم داره و درد شدید دردش تا توی استخون سرش میره. کورتون مصرف کرده ۹ ماه کلی عارضه واسش ایجاد شده ۲۰ تا دکتر رفته فوق تخصص ولی نمیفهن چشه. کلی ازمایش و تصویربرداری حالم گرفته نمیدونم واسش چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره گفته برو خون و روماتولوژی و جراحی اونا هم تشخیص نمیدناوایل بهش گفتن کرونا رفته توی تیروئیدت
بله گاهی ویروس کرونا میشینه روی ارگان های مختلف و التهاب ایجاد میکنه یکی از احتمال های بیماری من ( اپتیک نورایتس ) کرونا بود باعث کور شدنم شد اما اینکه بعد ۹ ماه با وجود کورتون تراپی هنوز فاکتور ها ابنرماله عجیبه به نظر باید از لحاظ بیماری های خودایمنی دبگع برسی شن
عموم مردم با شنیدن فلانی اینجور شد اونطور شذ فلانی اینجور شد این شد خودشونو عذاب میدن غافل از اینکه استیج و تایپ هر بیمار با بیمار دیگه متفاوته و صاف میرن سراغ کیسا نادر