2777
2789
عنوان

پیری که سرکار نمیره

113 بازدید | 11 پست

با پسری که مدت طولانی دوستید هرچی گفتید واسه ازدواج سر کار برو هیچکاری نکرده  دوستون داره ولی واسه آیندش برنامه و هدفی نداره فقط میخواد زودتر زنش بشید ادامه میدیدو میسازید؟فرض کنید وضع مالی خونوادش خوب ولی خودش دغدغه کارنداره. بگم کاتم مظلوم نمایی میکنه و گریه و کارای احساسی

نه اتلاف وقت و اعصاب خوردی هست موندن

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم ولی همش کارایی میکنه که دلسوزی کنم ولی تلاشی واسه مشکل اصلی که کاره نمیکنه

نمون اصلأ هرچه زودتر تموم بشه بهتره 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

فقط یاد گرفته گریه کنه بیاد دم خونمون منتظر کشیک بده

از احساسات شما داره سواستفاده می کنه. رابطه را قطع کنید. چون شما چندين بار فرصت دادید...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
از احساسات شما داره سواستفاده می کنه. رابطه را قطع کنید. چون شما چندين بار فرصت دادید...

دقیقا.

واقعا حس میکنم دیگه خیلی منتظر موندم دیگه کلا بی تفاوت شدم