2777
2789
عنوان

تجربه بهترین و بدترین حس تو یک روز

114 بازدید | 9 پست

۱۲ساله باردار نشدم ۲روز پیش رفتم برای سونوگرافی ک دکتر برام نوشته بود برا ۱۲پریودیم منم ی فرد وحشتناک استرسی خلاصه رفتم دکتر حین سونو سوالاتی پرسید و گف ساک حاملگی میبینم و فلان حقیقتا متوجه نشدم ک چیه وقتی منشی توضیح داد پرسیدم گف بارداری شوکه شدم دستو پام شروع ب لرزیدن کرد چشام سیاهی میرفت بهش گفتم ۱۲ساله باردارنشدم گفتم ۱۲پریودیمه گف خاست خداس دیگه اصلا نمیتونستم باورکنم تارسیدیم شوهرم ب مامانم گفت

خدایا شکرت

مامانمم گیر داد ک بریم دکتر خودمون جوابو نشونش بدیم چقد خوشحال ب منو شوهرم تبریک گفت همش برگه سونو رو میخوند میگفت ۶هفته‌ای

رفتیم پیش دکتر گفت برم پیش ماما برگه سونو رو ک دید گفت من این دکترو قبول ندارم برید پیش ی دکتر دیگه مطمعن بشید حتی میتونید صدای قلبشو بشنوید

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم اومدیم خونه حاضرشدیم رفتیم چقد استرس کشیدم وقتی رفتیم پیش دکتر موضوع رو بهش گفتیم سونو رو انجام داد گف من هیچ چیزی از ساک حاملگی مشاهده نمیکنم و چقد حس بدی داشتم اون لحظه ک بخاطر ی اشتباه دکتر هم زمان بهترین و بدترین حسو باعث شد تجربه کنم

خدایا شکرت

اخ عزیزم‌

الهی هرچه زودتر دامنت سبز بشه بیای همینجا خبرشو بهمون بدی

هیچ چیز برای خدا نشد نداره 

همسایمون بعد ۲۰ سال باردار شد 

یکی از اقواممون هم همه راهی رفت باردار نشد رفت از پرورشگاه بچه اورد به سال نکشید خودش باردار شد الان دارن باهم بزرگ میشن.

ایشالا شماهم زود زود بارداری سالمی رو تجربه کنی🥰

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!