2777
2789
عنوان

سوبرا

550 بازدید | 3 پست

شوهرم مدام نشسته سوبرا بازی می کنه تو مهمونی، تو خونه ، میاد خونه فقط میشینه به بازی، اصلا نه حرف می زند نه با بچه بازی می کنه، تا نصف شب بیداره و سوبرا بازی می کنه، پارسال یه مدت همینجوری بود یه دعوا حسابی کردم پاک کرد دوباره یک ماهیه ول کن نیست، دیگه خسته شدم ، سری قبل باهاش اتمام حجت کردم گفت دیگه تموم اما دوباره شروع کرده ، حس بدی دارم,،چکار کنم؟

ببین عزیزم نمیخام شکاک بازی در بیارم راجب این قضیه ولی سوبرا یه بازی انلاینه و افردا زیادی از طریق همین بازیا با هم اشنا میشن جای دور چرا بره؟من دایی خودم از طریق بازم بازی با یه خانم اشناه شد و زندگیش خراب شد انگار که الان زنش باهاش طلاق عاطفی گرفته 

مردی که زن و بچه داره چرا باید به یه بازی بیشتر از خانواده اش اهمیت بده بهش بگو برو یه منج بگیر بیار خودمون بازی کنیم چه فرقی داره

ببین عزیزم نمیخام شکاک بازی در بیارم راجب این قضیه ولی سوبرا یه بازی انلاینه و افردا زیادی از طریق ه ...

به خدا اون سری همینا را گفتم که گذاشت کنار، اما الان ول کن نیست دوباره، بهوونه می کنه رو تخت جام تنگه می ره بیرون می خوابه می رم نصف شب آب بخورم می‌بینم سوبرا بازی می کنه، بله چت هم می کنه، حتی تو مهمونی هم بازی می کنه، چون یه بار با حرف زدن حلش کردم اما به ظاهر الان این سری موندم چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا اون سری همینا را گفتم که گذاشت کنار، اما الان ول کن نیست دوباره، بهوونه می کنه رو تخت جام تنگ ...

به نظر من یه مدت باهاش سرد باش ببینم متوجه میشه یا اهمیتی میده اگه نداد به هرروشی که میدونی بهتر متقاعد میشه باهاش صحبت کن اگه میدونی به زبون خوب متوجه نمیشه باهاش بحث کن 

اجازه میده بچه ها با گوشیش بازی کنن؟