2777
2789
عنوان

معلم ها لطفا بیاید

155 بازدید | 10 پست

من چطوری میتونم معلم بشم

چه رشته ای بخونم شرایطش چیه توروخداکمک کنید

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

برو دانشگاه تربیت مدرس۰ 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کنکور بدم قبول بشم

چیو باید انتخاب کنم نمیدونم هیچی

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 
تربیت مدرس که معلم نمیشی و فقط برا مقطع ارشد هست  باید بری تربیت معلم تربیت معلم هم الان سخت ش ...

ناامیدشدم

هر سال نیروی استخدامی میگیرین از رشته هایی که خودشون معرفی میکنن.

امسال ثبت نامش تموم شد

سال دیگه ثبت نام کنید

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰