2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی نیازی نیست کسی بدونه

دقیقا

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

نه زشت نیس

مگه اهمیتی داره برای بقیه؟اونا به فکر خودشونن

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

خب راست میگه نگو ،یه عده راه میرن میگن دختر فلانی میگرن عصبی داره میگرن فلان داره ،حرف ننداز تو دهن خاله خان باجی ها

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

شوهر منم میگرن داره خیلی درد بدیه واقعااا🥺درمان هم نداره مث اینکه ولی بنظر من از همون اول اگه به کیس احساسیت بگی بهتره تا اینکع بعدا متوجه این بیماری شه👌🏻شوهر من قبل ازدواج ک باهم دوست میدیم بهم گفت منم قبول کردم و عیب نتونستم ولی اگه از نظر مادرت این که کلا هیچکسی ندونه اون قضیه اش فرق میکنه

اکثرا دارن 

و زشت نیست تازه کلاس داره واسه بعضیا جدیدا😂😂

...

هی میگن میگرن داریم سردرد عصبی😔

ولی خب دلیلی نداره به بقیه بگی همه فکر خودشونن

More water flowed under the bridge, people changed their minds

نگو عزیزم، چون فقط دردش را خودت و کسایی که میگرن دارند میفهمند، این وسط کسی نه میتونه کمکت کنه نه توی اون حمله ی میگرن اگه ازدواج هم کرده باشی میاند کمکت.

فقط به محض اینکه بگی سرم درد میکنه میگند ولش کن این سردردیه یا میگرنیه.

هیچ‌موقع نگو