2777
2789
عنوان

شوهرم بازم دروغ گفت

149 بازدید | 5 پست

سلام من یه مدت پیش نزدیک سه هفته بخاطر بی احترامی که شوهرم به خانوادم کرده بود و مسایل دیگه خونه مامانم بودم و شرط برگشت و اعتماد دوباره بهش رو سه دنگ خونه مون رو گفتم قبول کرد و فقط گفت چون روندش طول میکشه تو برگرد خونه من بخدا بنامت میکنم

الان زده زیر قولش میگه کوتاه بیا داریم زندگیمون میکنیم اعتماد چه ربطی به خونه داره و فلان

منم بهش گفتم دوباره گولم زدی پس اگه سه دنگ خونه رو بنامم نزنی مهرم رو اجرا میزارم اما جدی نگرفته

دیگه نمیدونم چیکار کنم اعصابم خورده دوباره فریبم داد خب اول نباید قبول میکرد وقتی قبول کرد زد زیرش چرا..

خیلی این حرفا و بحثا سخته نباید ب این سادگی پیش بیاریدش تو زندگی.الان اگ پای حرفت نمونی تا اخر عمرتون دیگه هیچیتو جدی نمیگیره و اگرم بخوای پای حرفت وایسی و اقدام قانونی کنی برای مهریه خیلی رابطه و شرایط زندگیتون بهم میریزه و اوضاع پیچیده میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.