2777
2789

خاطره شیرین اینکه هر مدل طلایی ک دوست داشتم همونو برام میخرید سوپرایزم میکرد

خاطره تلخ اینکه سر همین طلاها خواهرشوهرم حرصش گرفت تو خونمو با خانوادم بحث کرد گف من خانواده همسرم هیچکار برام نکردن ولی برادرم هرمدل طلایی ک دخترتون خواست براش تهیه کرده و شما هم باید فلان خرج رو کنید فلان طلا رو هدیه بگیرید برا دخترون و کلی حرف مفت دیگه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از عقد برای اولین بار با همسرم تنها رفتیم شب خاب اون موثع ماشین پدرشوهرم دستمون بود یادمه فرداش انتخابات شورای شهر بود ما اخرشب رسیدیم مقصد تا چار پنج صبحم فیلم دیدیم قلیون کشیدیم خوراکی خوردیم بعد پنج صبح اینطور خابیدیم ساعت هشت صبح دیدم کوشی همسرم زنگ میخوره بیدارش کردم ج داد باباش گفت همین الان بیاین میخایم بریم روستا رای بدیم با عجله حرف زد قط کرد مام پاشدیم جمع کذدیم تا خونه دوساعت راه بود همسرم اینقدددد تند رانندگی کرد ی ساعت و ده دیقه ای رسیدیم خونه دیدیم پدرشوهرم خابه بیدارش کرد پاشد گفت ولش حال ندارم نمیرم😒فقط این همه راه مارو کشوندن از همون روز سمی بازیاشون شروع شد چقد ازین کارا سرمون اوردن هیجام نمیذاشتن تنها بریم تا میخاستیم بریم یکی اویزونمون میشپ

من خاطرات خوبم اینه که تا الان هرچی خواستم نه نگفته و انجام داده همیشه پشتمو میگیره بعدیه خاطره بگم اینکه نامزدم داشت فیلم میدید ولی من نمیزاشتم میگفتم باید بامن حرف بزنی اونم پاشد دستو پامو و دهنمو با چسب پنج سانتی بست چقد سر این خندیدم😂 خاطره بدم سر حرفای خواهرش که من فقط متوجه شدم بد جوابشو دادم ناراحت شد کم کم دعوا شد و بعدشم کتکم زد

اره بابا مال منم هیمنه گاو مغرور

ببین یعنی نهایت ناز کردنه ههاا در ماشینو برام باز میکنه میگه اخخخ کتفم درد گرفت بیا ماساژم بده ماساژشم ندم قهر میکنه پشتشو میکنه بالشتو بغل میکنه😂