2777
2789

بچه ها یه همسایه داریم تو ساختمان پسر سنشو نمیدونم از بازه ۲۴ تا ۲۸ میتونه باشه

هر وخت لب پنجره هستم و تز پایین میبینتم زل میزنه و لبخند میزنه البتع لبخندش هیزی نیس ینی این وایب رو به آدم نمیده زیادم واینمیسه در حد نگاه ۴ ثانیه ای اینا

و اینم بگم من کاملا بیحجاب بودم البته شب بود ادم بیرون زیاد نبود واسه این بیحجاب بودم البته کلا سرم لخت هست همیشه 

خودم ۱۹ سالمه

بالای ۱۰ بار این کار رو انجام داده تا الان

موقع احوال پرسی هم به جای خوبین میگه خوبی؟ و نگاه خیره داره یه سریم از صدام تعریف کرد

من در تو گریزان شدم از فتنهٔ خویش:)

تو هم ازش خوشت میاد؟

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مشابه این مورد دارم

و میگم اگه خوشش اومده میاد میگه 

اگه هیچی نگه همون هیزه احتمالا

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

والا بیشتر مضحکه 

البته تو بگو لبخند عاشق به معشوق 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

اره چند باری نگاش کردم از پنجره فهمیده بود قبلایا مثلا از کل همسایه ها به اون محل میدم یه ذره

مبارکه(:😂

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

اخه معلوم نیس که نگاهش از چیه

باید ببینی میاد میگه یا نه این مهمه

از چه نظر مضحکه ینی

خودمو میگم اگه یذره یکی بچه بازی دربیاره لبخند میزنم ورد میشم تایید کار طرف نیست 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

باید ببینی میاد میگه یا نه این مهمه

بدبختانه خیلی کم پیش میاد تو راهرو تنها بشیم 

۱ بار کلا تنها شدیم که از صدام تعریف کرد ینی جز سلام علیک و اخوالپرسی مکالمه دیگه ای تونستیم داشته باشیم 

من در تو گریزان شدم از فتنهٔ خویش:)