2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره میشه تئوری نری باید موقع ثبت نام بگی

اگه بخوای بری ۸ جلسه ست و بعد از تموم شدنش عملی شروع  میشه

ساعت و روزو باهاتون هماهنگ میکنن

امتحان تئوری هم بعد اتمام کلاسای تو شهریه

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀
چند وقته کلاساش باهم؟؟؟

تئوری معمولا دو هفته

عملی ۱۰ جلسه

کلا فرآیند گواهینامه گرفتن حداقل ۴،۵ ماه طول میکشه

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀
خاک به سرم🤦‍♀️😐چند روز در هفته هست شهریش؟؟؟

فک کنم تو شهری ۱۲ جلسه بود اشتباه گفتم

آموزشگاهی که من رفتم وقتی برا برنامه ریزی رفتم روزاشو چک کردم، گفتن اگه روزی رو مشکل دارم میتونم جابجا کنم

فک کنم تو شهری ۱۲ جلسه بود اشتباه گفتمآموزشگاهی که من رفتم وقتی برا برنامه ریزی رفتم روزاشو چک کردم، ...

خدا کنه اینجا هم قبول کنن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من ۲ هفته نیستم تقريبا😭😭😭

خدا کنه اینجا هم قبول کنن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️من ۲ هفته نیستم تقريبا😭😭😭

عزیزم انشا الله همکاری میکنن باهات نگران نباش