2777
2789
عنوان

جدا شدم و هنوز تو شوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 44 پست
نه متاسفانه سنتی بود و من نتونستم زودتر تشخیص بدم

واقعا چطور وجدانشون قبول میکنه که چیز به این مهمی رو پنهان کنن🥺

البته دست خودش که نبوده بیچاره ولی حق نداشتن دختر مردمو از حقیقت آگاه نکنن چه خوب که تا قبل بچه دار شدن متوجه شدی

انشالله که خدا به همسر سابقتونم کمک کنه و وضعیتش وخیم تر نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی عزیزم... چجوری حمله کرد؟ فضولی نباشه ها...

شب کنارش خوابیدم البته سعی میکردم تو خواب و بیداری باشم چون خوابش خیلی کم شده بود سر اون یکهو بلند شد دستای منو محکم کگرفت فشار داد چشاشو درشت کرد اومد سمتم با حالت جدی مامانشم ب خاطر مریضی پسرش پیش ما بود اومد جداش کرد از من

واقعا چطور وجدانشون قبول میکنه که چیز به این مهمی رو پنهان کنن🥺البته دست خودش که نبوده بیچاره ولی ح ...

اره اینجور افراد نباید ازدواج کنن چون تحمل زندگی مشترکو ندارن تحمل مسئولیت رو ندارن مغزشون جواب نمیده

وای عزیزم

من حتی با خوندنش ترسیدم 

خداروشکر  که تمام شده عزیزم 

طبیعیه که یادت میاد و تازه به عمق ماجرا پی می‌برد عزیزم

به خودت فشار نیار.  

چون تو الان یه دید تازه گرفتی ت خارج از اون رابطه ای قطعا مغزت پردازش میکنه دوباره اون اتفاقات رو و تو واقعا روی واقعی اون قضیه رو میبینی .

امیدوارم این دوره هم زود بگذره و شما سر فصل زندگیتو به خوشی رقم بزنی

بخشیدم مهریه رو. چیزی نداشت که. بیمار شده بود وضعیتش طوری نبود ازش چیزی بخوام.

عزیزم چقد دردناک     درسته سرتون کلاه گذاشتن ولی واقعن واسه ایشون هم متاسف شدم ....جلوتو نگرفت که جدا نشی؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
میترسیدم انگار باور نمی‌کردم . خیلی یکهو اتفاق افتاد.

عزیزم برادر من چند ساله درگیر این بیماری.با قرص تا حدودی کنترل ولی چند وقت یکبار بخاطر فشار عصبی باز همون‌جوری میشه ک دکتر دوز دارو رو عوض می‌کنه 

التماس دعا دارم برای سلامتی همه بیماران و برادرم

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

واقعا چطور وجدانشون قبول میکنه که چیز به این مهمی رو پنهان کنن🥺البته دست خودش که نبوده بیچاره ولی ح ...

دکتر گفته ریشه در نوجوانی داره مثل خیلی از مشکلات ما که ریشه در کودکی داره! منظور دکتر این نیست که از نوجوانی شروع شده. منظورش اینه که وقایع بدی که تو نوجوانی برای فرد اتفاق میفته باعث این مشکل تو بزرگسالی میشه . مثلا بچه ای که تو کودکی پدر مادر به بهانه اینکه بغلی نشه موقع گربه کردن بغلش نکردن دچار دلبستگی ناایمن تو بزرگسالی میشه. پس معنیش این نیست که مشکلش از بچگی شروع شده. اسی اشتباه برداشت کرده 

ضمنا کسی که شیزوفرنه معمولا تو خانوادش هم حداقل یه نفر مشکل سلامت روان داره. چون این بیماری ها معمولا ارثی هستن 

دکتر گفته ریشه در نوجوانی داره مثل خیلی از مشکلات ما که ریشه در کودکی داره! منظور دکتر این نیست که ا ...

اتفاقاً دکتر ازشون پرسید اما گردن نگرفتن و گفتن ما تو خونوادمون نداشتیم همچین چیزی. البته پدرشون فوت شده بود. و من با پدرشون برخورد نداشتم