2777
2789

توی شهرستان از خوزستان هستیم معدل اول راهنمایی ۱۹ و ۵صدم و هشتم ۱۹ و هفتادو چهار شدم ریاضی و علوم هم ۱۸ و نیم و ۱۹و نیم شدم هر دو رو توهفتم و هشتم خواستم ببینم سوم راهنمایی رو باید چند بشم معدل و نمره ی ریاضی و علوم رو تا بتونم تجربی بیارم لطفا راهنمایی کنید 

مرا هزار امید و هر هزار تویی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۹ ب بالا

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                   

۱۹,۲۰ولی بعنوان یه کسی که سال دیگه کنکور تجربی داره، تجربی نیا اگه سهمیه یا پارتی نداری خاکو با دستا ...

چرا عزیزم علاقه نداری یا سخته درسهاش ؟

ورود به رشته تجربی سخت نیست ادامه دادنش سخته من خودم هفتم و هشتم کلا درس نمیخوندم با معدل 18 ولی نهم ...

چند سال پیش؟الان شنیدم میگن برا رشته تجربی حد نصاب مشخص میکنن راسته ؟واگه معدل ۲۰ زیاد باشه اولویت با اون تعداد هست اینجور شنیدم 

چرا عزیزم علاقه نداری یا سخته درسهاش ؟

قبولیش سخته بیشترین تعداد شرکت کننده رو داره لطفا لطفا لطفا آگاهانه انتخاب رشته کن قبلش برو بدور کتاباشو نگاه کن ببین از لحاظ روحی روانی مالی میتونی از پیش بر بیای یا نه میتونی روزی ۱۰,۱۲ ساعت درس بخونی یا نه

سلام دخترررررررررررم با تشکر
قبولیش سخته بیشترین تعداد شرکت کننده رو داره لطفا لطفا لطفا آگاهانه انتخاب رشته کن قبلش برو بدور کتا ...

خیلی دوست دا م این رشته رو همه فکر و ذکرم همین رشته است   

چند سال پیش؟الان شنیدم میگن برا رشته تجربی حد نصاب مشخص میکنن راسته ؟واگه معدل ۲۰ زیاد باشه اولویت ب ...

پارسال این پارسالم بود بستگی به ظرفیت شهرتونم بستگی داره 

ولی استرسشو نگیر میاری